In de sterk groeiende wijk Den Dam in Antwerpen bouwde Immpact op de terreinen van een oude koffiefabriek een nieuwbouwproject. Onderin elk van deze residentiële gebouwen werd ruimte voorzien voor commerciële activiteiten. Nu ook de buitenaanleg op zijn einde komt, biedt Immpact deze aantrekkelijke ruimtes te koop aan.

Perfecte ligging
Met ligging tussen de Antwerpse haven en stad is dit ideaal om uw commerciële activiteiten te ontplooien. Bovendien zijn de panden vlakbij de ring gelegen en geraakt u dus ook snel in de rest van Vlaanderen.

Op het rustige binnenplein staat residentie Koffienatie met onderin een prachtige kantoorruimte met authentieke elementen uit de oude koffiefabriek. Dankzij de kamerhoge raampartijen en de wat hogere ligging krijgen deze kantoren erg veel natuurlijk licht. Daarenboven liggen de kantoren niet aan de straatkant en is het er erg rustig.

Specificaties:

  • 240m²
  • Casco
  • Onmiddellijk beschikbaar
  • €449.500 exclusief kosten
  • Ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar

ontacteer ons voor meer info over de panden of een bezoek op locatie.

 

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief