Immpact

Vacature: Immpact zoekt een Senior Project Manager

Naar wat zijn we op zoek?

3.000 m2
We zijn bij Immpact op zoek naar projectgronden vanaf 3.000m2.
Appartementen
De projectgrond is bij voorkeur geschikt voor de bouw van appartementen.
A tot Z
Immpact begeleidt en informeert u in alle stappen van de verkoop.

Een leegstaand pand of bouwgrond gezien?

Immpact is een ervaren projectontwikkelaar die wil meebouwen aan de circulaire samenleving van vandaag. We geven gronden of gebouwen een nieuwe toekomst. Steeds met vakmanschap met oog voor detail, duurzame materialen en een tijdloze uitstraling. En dat alles op plaatsen met een unieke ligging en toekomstperspectief. 

Bent u eigenaar van een bouwgrond, een ongebruikt of braakliggend terrein, een afbraakpand of een kantoorgebouw? Of ken je iemand die een interessante projectgrond heeft liggen? Contacteer ons of bel 03 285 95 00!

 

"
Wij kiezen steevast voor buurten met een dynamische stadsontwikkeling én met vlotte bereikbaarheid van het openbaar vervoer.
Signature
Philippe Janssens
CEO Immpact Ontwikkeling nv

Vastgoedontwikkeling sinds 2003

De waarde van vastgoed hangt in grote mate af van het wooncomfort. Unieke locaties, architecturale uitstraling en doordachte leefkwaliteit verzekeren u een realistisch rendement op termijn. Wilt u slim investeren, denk dan vandaag al aan wat morgen telt op de woningmarkt: vakmanschap met oog voor detail, duurzame materialen en een tijdloze uitstraling. En dat alles op plaatsen met een unieke ligging en toekomstperspectief.

Locaties spotten met toekomstpotentieel, dat is nu net de specialiteit van Immpact. We realiseren onze nieuwbouwprojecten in aantrekkelijke buurten waar iedereen morgen wil wonen. En we verkopen ze voor de prijs van vandaag, een prijs die ook voor u perfect haalbaar is. Bent u net als Immpact overtuigd van de stijgende waarde van vastgoed? Dan luisteren wij graag naar uw noden en wensen.

Recente projecten

Benieuwd wat en waar Immpact al heeft gebouwd? Ontdek enkel van onze recente projecten!

Recente projecten