Immpact
Interesse in dit project?
Stel uw vragen aan Jens of Bas, uw adviseur voor De Bloesems.
Contacteer ons
Laatste 4 energiezuinige en duurzame woningen te koop!
Mogelijkheid tot home office, kangoeroe-woning, studio, atelier, ...
Kleinschalige ontwikkeling met grote gemeenschappelijke (pluk)tuin
Onwaarschijnlijke vergezichten over de weidse omgeving
Autoluw woonerf met ondergrondse parking

Residentieel

Groen is troef.

Dit project werd als laureaat gekozen door het gemeentebestuur van Schelle. Een initiatief dat bijdraagt aan de groene ontwikkeling van de buurt.

Stap binnen in een oase van rust en groen, waar luxe en comfort samenkomen in perfecte harmonie. Ontdek onze prachtige en energiezuinige woningen, omringd door weelderige natuur, waar elke dag een zucht van ontspanning brengt.

Ruimte is overvloedig aanwezig in onze woningen, met niet minder dan 3 slaapkamers om uw gezin te verwelkomen en te omarmen. Een weelderige tuin strekt zich uit voorbij uw deur, waar u kunt genieten van serene momenten en verfrissende lucht kunt inademen.

Werk van thuis in stijl en comfort! Onze woningen bieden de perfecte ruimte voor een home-office, ideaal voor vrije beroepen. Geniet van de rustige omgeving terwijl u productief bent in uw eigen professionele domein.

Gelegen op een uitstekende locatie, biedt De Bloesems gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen die u nodig heeft. Van winkels tot scholen en recreatieve faciliteiten, alles is binnen handbereik.

Als onderdeel van onze gemeenschap kunt u genieten van de prachtige gemeenschappelijke tuin, waar u kunt wandelen, ontspannen en verbinden met uw buren. Voor degenen die actief willen blijven, is er zelfs een fitnessruimte beschikbaar!

Ontdek de perfecte balans tussen luxe en sereniteit in De Bloesems te Schelle. Maak vandaag nog een afspraak om uw nieuwe droomwoning te bezichtigen en laat uzelf onderdompelen in een wereld van groen, rust en comfort.

 

Zorgeloos investeren
Immpact biedt uw een voordeliger alternatief voor de bekende staastbon of als oplossing voor uw duur overbruggingskrediet! Nog vóór uw nieuwbouwappartement in Kortrijk opgeleverd is, krijgt uw van akte tot oplevering een gegarandeerd rendement van 3% op uw afbetaalde schijven, volgens wet Breyne. Geen verdoken kosten, geen loze beloftes. Zorgeloos en gemakkelijk investeren heet zoiets. Wij informeren u graag.

3 slaapkamer woning

vanaf € 349.500*

*exclusief kosten

Exclusief

Het neusje van de zalm in De Bloesems zijn de magnifieke penthouses gelegen op de hoogste verdieping. Prachtig ontworpen appartementen met 2 slaapkamers en ruim terras. Ongetwijfeld een topaankoop. Wij informeren u graag.

2 slaapkamer penthouse

349.500*

*zonder kosten

Hero 3