Immpact
Interesse in dit project?
Stel uw vragen aan Immpact, uw adviseur voor Lichttoren.
Contacteer ons
Exclusieve duplex penthouse
Onvoorstelbaar uitzicht
Hoogwaardig ingericht
Instapklaar

Exclusief

Tussen het bruisende Eilandje en het rustige Park Spoor Noord bevindt zich residentie Lichttoren. Hier op de 20ste verdieping van het gebouw waant u zich “the king of the building”. Van zodra u de penthouse betreedt valt onmiddellijk het unieke uitzicht over de stad Antwerpen op. Dit dankzij de imposante ramen die zich uitstrekken van vloer tot plafond en dit over de volledige 2 verdiepingen (!).

Op de benedenverdieping gaat de aandacht uit naar het creëren van een open gevoel. Zo wordt u vanuit uw ruime living uitgenodigd naar de prachtige open keuken die voorzien is van alle comfort. Zowel via de keuken als via de living heeft u toegang tot een groot terras waardoor u op ieder moment van de dag van de zon kunt genieten. Op de benedenverdieping is ook een gastentoilet voorzien.

Boven hebben we een bureau- of leesruimte, mooi ingerichte bad- en douchekamer, apart toilet, veel opbergruimte en ingemaakte kasten. Als kers op de taart zijn er 2 slaapkamers voorzien waarin u elke dag ontwaakt met het mooiste zicht van Antwerpen!

Duplex penthouse

€ 989.000*

*exclusief kosten

Lichttoren 1