Immpact

De verkoop van Nieuw Overleie (Kortrijk) start in september! Reserveer vrijblijvend je afspraak. Meer info

Interesse in dit project?
Stel uw vragen aan Immpact, uw adviseur voor Nieuw Overleie.
Contacteer ons
Gloednieuwe wijk in het hippe Overleie
Energiezuinig en duurzaam: BEN-norm met zonnepanelen, geothermie & warmtepomp
Lichtrijke 1-, 2-, 3-slpk appartementen & exclusieve penthouses
Future proof mobiliteit met laadpalen, deelwagens, ...
Prachtige binnentuin met Wadi, op wandelafstand van Kortrijk-centrum

Residentieel

Wij zijn bij Immpact heel fier dat we u mogen voorstellen aan dit gloednieuw nieuwbouwproject in Kortrijk. Een initiatief dat mee bijdraagt aan de groene ontwikkeling van dit historisch stadsdeel van Kortrijk: project Nieuw Overleie.

U vindt er energiezuinige (BEN30) appartementen met een doordacht wooncomfort, naar de hand van architectenbureau Arch Teco. Hedendaagse architectuur met lichtrijke 1-, 2- en 3 slaapkamer appartementen, alsook gelijkvloerse appartementen mét tuin en exclusieve penthouses. Je kan er rustig genieten in een groene omgeving en van de vele winkels en horeca in de buurt.

Energiezuinig
Energiezuinig? Zeker en vast! Het hele project zal voorzien worden met zonnepanelen en warmtepompen. We volgen in Nieuw Overleie ook de BEN-principes: uw droomwoning zal “bijna-energie-neutraal” zijn. Het bijzondere is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt via geothermie uit de aarde gehaald. Dat scheelt al snel op uw portefeuille.

Een nieuwe thuis of een slimme investering: in Nieuw Overleie is er voor iedereen wat wils!

 

Groen is troef, alles vlakbij
Immpact zet in er ook volop in op groen met een sublieme binnentuin van 1.500 m², overdekte (bak)fietsenstalling en ondergrondse parking. Er worden ook deelwagens en laadpalen voorzien.

Muzikaal terrasje in Kafee DAMAST? Zomerwandeling in het Astridpark of langs de Leie? Voorstelling meepikken in Theater Antigone? Allemaal bruisend vlakbij.

 

Mooi voor oog en portefeuille
In Nieuw Overleie koopt u lichtrijke appartementen met een doordacht comfort, naar de hand van architectenbureau Arch Teco. Hedendaagse, ritmische architectuur met lichtrijke 1-, 2- en 3 slaapkamer appartementen, alsook gelijkvloerse appartementen mét tuin en exclusieve penthouses. We volgen in Nieuw Overleie ook de BEN-principes: uw droomwoning zal “bijna-enegie-neutraal” zijn. Het bijzondere is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt via geothermie uit de aarde gehaald.

 

Wie is Immpact?
Tegenwoordig is het niet eenvoudig om wegwijs te geraken in het kluwen van de vastgoedmarkt. Projectontwikkelaars allerhande overspoelen de markt met nieuwbouwprojecten. Bij de oprichting van Immpact had CEO Philippe Janssens een duidelijke missie: “betaalbare appartementen ontwikkelen voor iedereen”. Tot op de dag van vandaag houden we vast aan dat idee. Als stabiele partner bieden we kwaliteit aan onze klanten. Al 20 jaar jaar Immpact een neus voor locaties met toekomstpotentieel. Immpact is gespecialiseerd in het ontwikkelen van vastgoed op locaties met toekomstperspectief, en bouwt zo mee aan de stad van morgen. De aankoop is voordelig en de wederverkoop of verhuur levert een mooi rendement op. Vastgoed van morgen, voor de prijs van vandaag.

1 slaapkamer appartement

229.500

*exclusief kosten

2 slaapkamer appartement

269.500

*exclusief kosten

3 slaapkamer appartement

319.500

*exclusief kosten

Exclusief

Het neusje van de zalm in Nieuw Overleie zijn de magnifieke penthouses gelegen op de hoogste verdieping. Prachtig ontworpen dakappartementen met 2 of 3 slaapkamers, luxueuze materialen, ruime terrassen en een overvloed aan comfort. Ongetwijfeld een topaankoop. Wij informeren u graag.

2 slaapkamer penthouse

289.500

*exclusief kosten

3 slaapkamer penthouse

329.500

*exclusief kosten

Nieuwoverleie INT D Immpact Appartementen Kortrijk Tekoop Web