Immpact

De verkoop van Nieuw Overleie is gestart! Lanceringsvoorwaarden / premie -30 jarigen tot 31/12! Meer info

Interesse in dit project?
Stel uw vragen aan Immpact, uw adviseur voor Nieuw Overleie.
Contacteer ons
Lichtrijke 1-, 2-, 3-slpk appartementen & exclusieve penthouses, op wandelafstand van Kortrijk-centrum
Energiezuinig en duurzaam: BEN-norm met zonnepanelen, geothermie & warmtepomp
Gloednieuwe wijk in het hippe Overleie, met future proof mobiliteit
NIEUW: Aanmoedigingspremie van € 5.000 voor -30 jarigen! (o.v)
NIEUW: Teken nu in en ontvang 3% rendement, van akte tot oplevering! (o.v)

Residentieel

Wij zijn bij Immpact heel fier dat we u mogen voorstellen aan dit gloednieuw nieuwbouwproject in Kortrijk. Een initiatief dat mee bijdraagt aan de groene ontwikkeling van dit historisch stadsdeel van Kortrijk: project Nieuw Overleie. 

U vindt er energiezuinige (BEN30) appartementen met een doordacht wooncomfort, naar de hand van architectenbureau Arch & Teco. Hedendaagse architectuur met lichtrijke 1-, 2- en 3 slaapkamer appartementen, alsook gelijkvloerse appartementen mét tuin en exclusieve penthouses. Je kan er rustig genieten in een groene omgeving en van de vele winkels en horeca in de buurt.

 

Groen is troef, alles vlakbij
Immpact zet in er ook volop in op groen met een sublieme binnentuin van 1.500 m², overdekte (bak)fietsenstalling en ondergrondse parking. Er worden ook deelwagens en laadpalen voorzien. Muzikaal terrasje in Kafee DAMAST? Diner in Balthazar? Zomerwandeling in het Astridpark of langs de Leie? Voorstelling meepikken in Theater Antigone? Allemaal bruisend vlakbij.

 

Duurzaam & energiezuinig
Energiezuinig? Zeker en vast! Het hele project zal voorzien worden met zonnepanelen en warmtepompen. We volgen in Nieuw Overleie ook de BEN-principes: uw droomwoning zal “bijna-energie-neutraal” zijn. Het bijzondere is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt via geothermie uit de aarde gehaald. Dat scheelt al snel op uw portefeuille. Een nieuwe thuis of een slimme investering: in Nieuw Overleie is er voor iedereen wat wils! 

1 slaapkamer appartement

vanaf 229.500

*exclusief kosten

2 slaapkamer appartement

vanaf 269.500

*exclusief kosten

3 slaapkamer appartement

vanaf 319.500

*exclusief kosten

Exclusief

Het neusje van de zalm in Nieuw Overleie zijn de magnifieke penthouses gelegen op de hoogste verdieping. Prachtig ontworpen dakappartementen met 2 of 3 slaapkamers, luxueuze materialen, ruime terrassen en een overvloed aan comfort. Ongetwijfeld een topaankoop. Wij informeren u graag.

2 slaapkamer penthouse

vanaf 289.500

*exclusief kosten

3 slaapkamer penthouse

vanaf 329.500

*exclusief kosten

Nieuwoverleie INT D Immpact Appartementen Kortrijk Tekoop Web