Immpact

Vacature: Immpact zoekt een Senior Project Manager

Interesse in dit project?
Stel uw vragen aan Louise of Jan, uw adviseur voor Nieuw Overleie.
Contacteer ons
Lichtrijke 1-, 2-, 3-slpk appartementen & exclusieve penthouses, op wandelafstand van Kortrijk-centrum
Energiezuinig en duurzaam: BEN-norm met zonnepanelen, geothermie & warmtepomp
Gloednieuwe wijk in het hippe Overleie, met future proof mobiliteit
Vrij bezoekmoment: elke zaterdag van 10:00 tot 13:00

Residentieel

Vrij bezoekmoment: kom langs ons Pop-Up kantoor aan het project, elke zaterdag van 10:00 tot 13:00u.


Wij zijn bij Immpact heel fier dat we u mogen voorstellen aan dit gloednieuw nieuwbouwproject in Kortrijk. Een initiatief dat mee bijdraagt aan de groene ontwikkeling van dit historisch stadsdeel van Kortrijk: project Nieuw Overleie. 

U vindt er energiezuinige (BEN30) appartementen met geothermie, zonnepanelen en warmtepomp. Nieuw Overleie staat voor doordacht wooncomfort, naar de hand van architectenbureau Arch & Teco. Hedendaagse architectuur met lichtrijke 1-, 2- en 3 slaapkamer appartementen, alsook gelijkvloerse appartementen mét tuin en exclusieve penthouses. Hier kan je rustig genieten in een groene omgeving en van de vele winkels en horeca in de buurt.

 

Groen is troef, alles vlakbij
Immpact zet in er ook volop in op groen met een sublieme binnentuin van 1.500 m², overdekte (bak)fietsenstalling en ondergrondse parking. Er worden ook deelwagens en laadpalen voorzien. Muzikaal terrasje in Kafee DAMAST? Diner in Balthazar? Zomerwandeling in het Astridpark of langs de Leie? Voorstelling meepikken in Theater Antigone? Allemaal bruisend vlakbij.

 

Zorgeloos investeren
Immpact biedt uw een voordeliger alternatief voor de bekende staastbon of als oplossing voor uw duur overbruggingskrediet! Nog vóór uw nieuwbouwappartement in Kortrijk opgeleverd is, krijgt uw van akte tot oplevering een gegarandeerd rendement van 3% op uw afbetaalde schijven, volgens wet Breyne. Geen verdoken kosten, geen loze beloftes. Zorgeloos en gemakkelijk investeren heet zoiets. Wij informeren u graag.

 

Vrij bezoekmoment: kom langs ons Pop-Up kantoor aan het project, elke zaterdag van 10:00 tot 13:00u.

1 slaapkamer appartement

vanaf 229.500

*exclusief kosten

2 slaapkamer appartement

vanaf 269.500

*exclusief kosten

3 slaapkamer appartement

vanaf 319.500

*exclusief kosten

Exclusief

Het neusje van de zalm in Nieuw Overleie zijn de magnifieke penthouses gelegen op de hoogste verdieping. Prachtig ontworpen dakappartementen met 2 of 3 slaapkamers, luxueuze materialen, ruime terrassen en een overvloed aan comfort. Ongetwijfeld een topaankoop. Wij informeren u graag.

2 slaapkamer penthouse

vanaf 289.500

*exclusief kosten

3 slaapkamer penthouse

vanaf 329.500

*exclusief kosten

Nieuwoverleie INT D Immpact Appartementen Kortrijk Tekoop Web