Immpact

We are hiring! Immpact is op zoek naar rasecht Sales-talent voor regio West-Vlaanderen. Ontdek de vacature.

Web Header Nieuws Bw 800
27 mrt 2023
Zondag 23 april is het weer zover: dé inspiratiedag voor iedereen die wil kopen of investeren in nieuwbouw. Tal van vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven in heel Vlaanderen de deuren van hun projecten of kijkwoningen.
Lees meer
22 feb 2023
Halfweg de Frans Cretenlaan in Schelle, waar vroeger oude fabriekspanden stonden, verrijst binnenkort ‘De Bloesems’, een kleinschalig project met 29 appartementen en 9 eengezinswoningen. Een van de blikvangers is de gemeenschappelijke pluktuin met fruitbomen en bessenstruiken. De wijk verrijst in de nieuw gecreëerde Marieke Vervoortstraat.
Lees meer
09 okt 2022
Zondag 23 oktober is het weer zover:
dé inspiratiedag voor iedereen die wil kopen of investeren in nieuwbouw.
Lees meer
12 mei 2022
Op lange termijn levert een investering in een huis of een appartement dat je verhuurt slechts iets minder op dan een in aandelen. Maar op de beurs moet je over een steviger maag beschikken, want die is veel wispelturiger.
Lees meer
Dat de vastgoedverkoop boomt, weten we allang. Maar de laatste maanden swingt de verkoop echt de pan uit. “Ook appartementen verkopen fantastisch”, zegt Kevin Perez, Chief Commercial Officer bij Immpact. “Vooral locatie, betaalbaarheid en investeringspotentieel spelen daarbij een belangrijke rol.”
Lees meer
Tom (30) kocht in 2017 zijn nieuwbouwappartement voor 207.000 euro: “De verkoop starten aan 229.000 euro is niet onrealistisch”
Lees meer
06 mei 2020
De nieuwe woontoren Doktoren op ’t Eilandje wordt de nieuwe groene landmark van de Antwerpse skyline. Groen, want bovenop de 23ste verdieping, op zo’n 80 meter hoogte, komt een unieke daktuin. ‘Betaalbaar wonen op een toplocatie, dat is onze missie’, zegt Kevin Perez, chief commercial officer bij projectontwikkelaar Immpact.
Lees meer
Het Eilandje heeft zich ontpopt tot een van de hipste wijken van ’t Stad. Dankzij de vernieuwingen die op til zijn, zoals de heraanleg van het dok en de bouw van het ziekenhuis ZNA Cadix, belooft de buurt nog modieuzer te worden. Onbetaalbaar, zou je denken? Niet als je kiest voor een appartement in de Doktoren. De 152 woningen verdeeld over 23 verdiepingen bieden voor elk (budget) wat wils.
Lees meer