Immpact

Vacature: Immpact zoekt een Senior Project Manager

01 apr 2024
Doe mee en maak kans op een van de vier duo-abonnementen voor het voetbalseizoen 2024-2025 van KV Kortrijk, dankzij Immpact! Als fervente supporter wil je deze kans niet missen om jouw team van dichtbij te volgen tijdens hun spannende wedstrijden.

Mis deze kans niet om jouw passie voor voetbal te beleven en meld je vandaag nog aan voor deelname aan deze exclusieve winactie van Immpact! ⚽🔥
Lees meer
23 jan 2024
Dit villa-appartement met 3 slaapkamers, gelegen in het weelderige Novarode Park, belichaamt de hoogste vorm van luxe en comfort.
Lees meer
05 dec 2023
Stap binnen in de betoverende wereld van Zimmerpark Verde, waar dromen samenkomen met de groene pracht van de natuur en het comfort van moderne energiezuinige voorzieningen.
Lees meer
15 okt 2023
Zondag 22 oktober is het weer zover: dé inspiratiedag voor iedereen die wil kopen of investeren in nieuwbouw. Tal van vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven in heel Vlaanderen de deuren van hun projecten of kijkwoningen.
Lees meer
27 sep 2023
Opmerkelijk initiatief bij lancering Nieuw Overleie: “We kijken naar opties om woningen voor te behouden voor jongeren die er zelf komen wonen”
Lees meer
03 aug 2023
In de wereld van financiële markten en beleggingsmogelijkheden zijn er enkele klassieke strategieën die de tand des tijds hebben doorstaan. Eén van deze tijdloze investeringskansen is vastgoed. Hoewel moderne beleggingsinstrumenten en technologieën voortdurend evolueren, blijft investeren in vastgoed een stevige en betrouwbare keuze.
Lees meer
05 jul 2023
Antwerpen, een bruisende en historische stad in België, staat bekend om zijn rijke erfgoed, levendige cultuur en bloeiende economie. Binnen deze dynamische omgeving heeft Immpact de aandacht getrokken door zijn innovatieve benadering van stadsontwikkeling en vastgoedprojecten.
Lees meer
04 jun 2023
Een Duurzame Revolutie in Projectontwikkeling!
In een tijd waarin de roep om duurzaamheid en energiezuinigheid steeds luider klinkt, staat projectontwikkelaar Immpact als een ware pionier aan de voorhoede van de bouwsector.
Lees meer
27 mrt 2023
Zondag 23 april is het weer zover: dé inspiratiedag voor iedereen die wil kopen of investeren in nieuwbouw. Tal van vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven in heel Vlaanderen de deuren van hun projecten of kijkwoningen.
Lees meer
22 feb 2023
Halfweg de Frans Cretenlaan in Schelle, waar vroeger oude fabriekspanden stonden, verrijst binnenkort ‘De Bloesems’, een kleinschalig project met 29 appartementen en 9 eengezinswoningen. Een van de blikvangers is de gemeenschappelijke pluktuin met fruitbomen en bessenstruiken. De wijk verrijst in de nieuw gecreëerde Marieke Vervoortstraat.
Lees meer
09 okt 2022
Zondag 23 oktober is het weer zover:
dé inspiratiedag voor iedereen die wil kopen of investeren in nieuwbouw.
Lees meer
12 mei 2022
Op lange termijn levert een investering in een huis of een appartement dat je verhuurt slechts iets minder op dan een in aandelen. Maar op de beurs moet je over een steviger maag beschikken, want die is veel wispelturiger.
Lees meer
Dat de vastgoedverkoop boomt, weten we allang. Maar de laatste maanden swingt de verkoop echt de pan uit. “Ook appartementen verkopen fantastisch”, zegt Kevin Perez, Chief Commercial Officer bij Immpact. “Vooral locatie, betaalbaarheid en investeringspotentieel spelen daarbij een belangrijke rol.”
Lees meer
Tom (30) kocht in 2017 zijn nieuwbouwappartement voor 207.000 euro: “De verkoop starten aan 229.000 euro is niet onrealistisch”
Lees meer
06 mei 2020
De nieuwe woontoren Doktoren op ’t Eilandje wordt de nieuwe groene landmark van de Antwerpse skyline. Groen, want bovenop de 23ste verdieping, op zo’n 80 meter hoogte, komt een unieke daktuin. ‘Betaalbaar wonen op een toplocatie, dat is onze missie’, zegt Kevin Perez, chief commercial officer bij projectontwikkelaar Immpact.
Lees meer
Het Eilandje heeft zich ontpopt tot een van de hipste wijken van ’t Stad. Dankzij de vernieuwingen die op til zijn, zoals de heraanleg van het dok en de bouw van het ziekenhuis ZNA Cadix, belooft de buurt nog modieuzer te worden. Onbetaalbaar, zou je denken? Niet als je kiest voor een appartement in de Doktoren. De 152 woningen verdeeld over 23 verdiepingen bieden voor elk (budget) wat wils.
Lees meer