Immpact

Op zoek naar toprendement voor uw (spaar)geld? Dan moet u gewoon vastgoed kopen. Want vastgoed op een goede locatie met toekomstperspectief blijft een slimme en veilige investering. Zeker als het ook opvalt door stijlvolle architectuur en kwalitatieve afwerking. En dat is nu precies wat Immpact u biedt.

Immpact realiseert zijn nieuwbouwprojecten in aantrekkelijke buurten waar iedereen morgen wil wonen. En ú kan er vandaag al in investeren voor een haalbare prijs.

Aantrekkelijke buurten op goede locaties
Gegarandeerd rendement
Stijlvolle architectuur
Kwalitatieve afwerking

Investeren in vastgoed?
‍Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie.

Uw investering vlot en zorgeloos verhuren

De naam Innclusive zegt het al: wij zorgen voor alles. Met deze exclusieve verhuurservice tillen we zorgeloos investeren tot een hoger niveau.

Investeert u in een appartement en wilt u het gemeubeld verhuren? Dat kan. Immpact neemt het volledige beheer voor zijn rekening, zowel op administratief als op financieel vlak. Geen rompslomp, wél maximaal rendement.

Veilig, rendabel én comfortabel.

Ontdek concreet hoeveel rendement u kan halen uit de verhuur van uw vastgoed. Download hieronder een korte informatiebrochure van Innclusive.

 

 

Infoficheinnclusive Nl 2024 V1

Huidig aanbod op Immoweb

Innclusive kiest voor nieuwbouwprojecten op strategische locaties. Zorgeloos wonen dankzij onze uitgebreide service. Toplocaties met een vlotte verbinding naar het bruisende centrum van de stad. Een ruim aanbod aan gemeubileerde studios, één-, twee- en drie-slaapkamerappartementen.

Innclusive biedt uw internationale contacten stijlvolle en instapklare appartementen in Brussel en Antwerpen. U bespaart zichzelf alle moeite en rompslomp en biedt uw gasten elke avond een stijlvolle thuiskomst. Onze uitgebreide service van schoonmaakdienst tot standaard wifi – maakt van wonen een weldaad.

 

Benieuwd naar het huidige aanbod van Innclusive? Klik hier