Immpact

Vacature: Immpact zoekt een Senior Project Manager

Stap binnen in de betoverende wereld van Zimmerpark Verde, waar dromen samenkomen met de groene pracht van de natuur en het comfort van moderne energiezuinige voorzieningen.


Gelegen binnen de sfeervolle ring van Lier, biedt Zimmerpark Verde een unieke woonervaring die het beste van twee werelden samenbrengt.

Omringd door een weelderig groen landschap, ademt Zimmerpark Verde rust en sereniteit uit. Hier vind je de perfecte balans tussen natuurlijke harmonie en het gemak van alle voorzieningen binnen handbereik. Of je nu verlangt naar een ontspannen wandeling langs de met bomen omzoomde paden of een gezellig samenzijn met vrienden in de bruisende binnenstad van Lier, Zimmerpark Verde vervult al je woonwensen.

Ontdek de idyllische levensstijl die Zimmerpark Verde te bieden heeft, en geniet van de luxe van een rustige thuisbasis met het gemak van moderne voorzieningen. Van schilderachtige appartementen tot groene parken, hier ontvouwt zich een unieke gemeenschap waar jouw welzijn centraal staat.

Welkom thuis in Zimmerpark Verde, waar de harmonie van de natuur en de dynamiek van het stadsleven samensmelten tot de perfecte woonomgeving voor jou en je gezin. Ervaar het beste van twee werelden op één unieke locatie, en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Zimmerpark Verde: waar wonen een betoverende ervaring wordt.

 

Lier, met zijn schilderachtige straatjes en historische gebouwen, verwelkomt bewoners met open armen in een omgeving waar verleden en heden hand in hand gaan.

Het bruisende stadscentrum met zijn gezellige marktplein, boetiekjes en culinaire hotspots vormt het hart van de gemeenschap. Hier ontmoet je buren voor een ontspannen koffie, proef je de lokale lekkernijen en ervaar je de levendige cultuur die Lier zo uniek maakt.

De stad is doordrenkt van kunst en geschiedenis, met bezienswaardigheden zoals de Sint-Gummaruskerk en de beroemde Zimmertoren die getuigen van het rijke verleden. Maar wonen in Lier gaat verder dan historische pracht; het is ook genieten van groene oases zoals het stadspark en de Vesten, waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en tot rust kunt komen in de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Wonen in Lier is een ervaring die je omarmt met haar armen wijd open, klaar om je deel te laten uitmaken van dit betoverende stukje België.

Welkom thuis in Lier, waar het leven een tijdloos meesterwerk is. Welkom in Zimmerpark Verde!

Meer info via www.zimmerpark-verde.be