Immpact
240m²
Casco
Onmiddellijk beschikbaar
Ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar

Commercieel

In de sterk groeiende wijk Den Dam in Antwerpen bouwde Immpact op de terreinen van een oude koffiefabriek een nieuwbouwproject. Onderin elk van deze residentiële gebouwen werd ruimte voorzien voor commerciële activiteiten.

Perfecte ligging
Met ligging tussen de Antwerpse haven en stad is dit ideaal om uw commerciële activiteiten te ontplooien. Bovendien zijn de panden vlakbij de ring gelegen en geraakt u dus ook snel in de rest van Vlaanderen.

Op het rustige binnenplein staat residentie Koffienatie met onderin een prachtige kantoorruimte met authentieke elementen uit de oude koffiefabriek. Dankzij de kamerhoge raampartijen en de wat hogere ligging krijgen deze kantoren erg veel natuurlijk licht. Daarenboven liggen de kantoren niet aan de straatkant en is het er erg rustig.

€449.500*

*exclusief kosten

Residentieel

Op zoek naar een slim evenwicht tussen het bruisende stadsleven en een knus thuisgevoel?  De ombouw van een pakhuis naar appartementen met loftgevoel zorgt voor een bijzondere woonplek binnen de stad. De Koffienatie biedt ruimte aan 35 kwaliteitsappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Dankzij haar ligging op een aangeplant binnenplein geniet u elke dag van rust. Puur wonen in een volledig vernieuwde stadswijk.