Immpact

Vacature: Immpact zoekt een Senior Project Manager

Dit villa-appartement met 3 slaapkamers, gelegen in het weelderige Novarode Park, belichaamt de hoogste vorm van luxe en comfort.


De leefruimtes worden gekenmerkt door een verfijnd ontwerp en hoogwaardige afwerkingen. De volledig uitgeruste keuken, voorzien van de nieuwste apparatuur, vormt het hart van dit exceptionele verblijf. De overvloedige natuurlijke lichtinval wordt benadrukt door grote ramen die een naadloze overgang mogelijk maken tussen binnen en buiten.
Bovendien biedt het villa-appartement toegang tot exclusieve voorzieningen, waaronder een priv├ęterras dat uitkijkt over het prachtige landschap van Novarode Park. Bewoners kunnen genieten van rustige momenten in hun eigen groene oase, omringd door de pracht van de natuur.

Park View in Sint-Genesius-Rode belooft niet alleen een luxueuze levensstijl, maar ook een unieke ervaring waar comfort en verfijning samenkomen. Dit laatste villa-appartement is een uitnodiging om te genieten van het beste dat het leven te bieden heeft, omringd door een idyllische omgeving die perfect aansluit bij de exclusiviteit van uw nieuwe thuis.

Check www.parkview-rode.be of neem contact met ons op via info@immpact.be of 03/285.95.00!