Bij Immpact houden we soms het mooiste tot het laatste. Deze prachtige patiowoningen op het woonerf aan de Bredastraat en Ijzerlaan vormen hier geen uitzondering. Een unieke woonvorm in stedelijk gebied, de private patio vormt het centrale gedeelte van de woning. Daarrond liggen de slaapkamers, de keuken en leefruimte. En dit allemaal in de opkomende wijk Den Dam, die u "the best of both worlds" biedt. Vlakbij het bruisende stadsleven en de historische binnenstad en toch vlakbij groen, rust en ontspanning.

 

Patio Verde - Antwerpen - Rust in de stad

Rust in de stad

Als u niet graag trappen loopt, dan zijn deze patiowoningen helemaal iets voor u. Ze zijn volledig op de begane grond gelegen, zodat u nooit een trap op of af hoeft te lopen. Bovendien zijn de woningen gelegen aan een autovrij en groen binnengebied. In alle rust genieten op uw patio, maar ook direct in de stad en Park Spoor Noord voor een leuk dagje uit.

Patio Verde - Antwerpen - Unieke woonvorm

Unieke woonvorm

Er zijn slechts drie unieke patiowoningen beschikbaar, elk met hun eigen karakteristieken en indeling. De woningen worden instapklaar opgeleverd. Onze interieurvormgevers gingen hiervoor aan de slag met kwalitatieve en duurzame materialen van onze beste leveranciers. Snel zijn is de boodschap!

Patio Verde - Antwerpen - Snelle oplevering

Snelle oplevering

Aangezien dit een deelproject is van Nieuwe Kade, slaat de bouw van Patio Verde enkele stappen over. De ruwbouw staat er al en momenteel worden de woningen verder afgewerkt. Zo kan u snel intrekken in uw gloednieuwe woonst.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief