In een nieuw aangelegd park te Sint-Genesius-Rode ontwikkelt Immpact lichte en ruime parkappartementen. Nova Rode biedt een mix van appartementen en luxe penthouses. Alle appartementen zijn voorzien van grote terrassen en bieden een panoramisch zicht over het park.

*** UITVERKOCHT *** 

Het project

Ervaar Nova Rode

Bekijk de video en leer meer over de troeven van dit topproject!
Nieuwbouwproject Nova Rode - Sint-Genesius-Rode - Wonen in het park

Wonen in het park

De natuur krijgt weer een kans op de site van de oude papierfabriek in Sint-Genesius-Rode. Dankzij een samenwerking met de provincie Vlaams Brabant stroomt de Molenbeek in een nieuwe bedding. Die waterweg meandert zachtjes doorheen het park. Het natuurlijk reliëf van de beekbedding en de omringende zones is ook hersteld.

Nieuwbouwproject Nova Rode - Sint-Genesius-Rode - Groene oase

Groene oase

Wie hier woont, leeft letterlijk in het groen. De gebouwen van Nova Rode worden geïntegreerd in een nieuw aangelegd park van 8ha. Rustgevende waterpartijen, ruime grasvelden, verharde wandelpaden,… Nova Rode is een levendige plek én een oase van rust in het aangename Sint-Genesius-Rode. Gelegen op een boogscheut van Brussel.

Nieuwbouwproject Nova Rode - Sint-Genesius-Rode - ... en toch dichtbij de hoofdstad

... en toch dichtbij de hoofdstad

Vanuit Nova Rode ben je in geen tijd in Brussel. Het station is jouw poort naar de omliggende steden. Met de wagen volg je gewoon de ring, oost of west. Neem je oost, dan krijg je er de rit door het mooie Zoniënwoud gratis bij. Wonen in én rijden door het groen.

Nieuwbouwproject Nova Rode - Sint-Genesius-Rode - Laagenergiebouw

Laagenergiebouw

Om de ambitieuze energieprestatieregelgeving te bereiken werd in de ontwerpfase rekening gehouden met een optimale inplanting van het gebouw, de ramen en de terrassen. Bijzondere aandacht ging naar isolatiematerialen, extra isolerende beglazing en luchtdichtheid. De verwarming en ventilatie worden per woning ontworpen en zijn individueel regelbaar. De som van deze technieken vertaalt zich meteen naar een heuse korting op de energiefactuur van de bewoners.

Nieuwbouwproject Nova Rode - Sint-Genesius-Rode - Focus op leven

Focus op leven

Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen hun hart ophalen in Sint-Genesius-Rode. Wandelen of fietsen in het Zoniënwoud? Paardrijden in La Chevalerie of Merry Horse Farm? Een film meepikken in Wellington of Imagibraine? Er is voor ieder wat wils!

Nieuwbouwproject Nova Rode - Sint-Genesius-Rode - Meer informatie?

Meer informatie?

Bel onze adviseurs voor een afspraak. Zij helpen u graag verder.
Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief