Met residentie Boomlaar komt Immpact op de proppen met een nieuwe fase op de voormalige site van de Belfortfabriek in Lier. Na het succes van de vorige fases, is Immpact ervan overtuigd dat Boomlaar ook u zal kunnen bekoren.

In Boomlaar geniet u in alle rust en comfort van een autoluwe groene wijk. Lier heeft echt alles wat een stad moet hebben. Een prachtige ligging aan de samenvloeiing van de kleine en grote Nete. Een bruisende, pittoreske binnenstad. En vooral véél groen. In onze nieuwbouwappartementen woont u in harmonie met deze mooie omgeving. Een charmante thuiskomst, elke dag opnieuw.

ONTDEK DE APPARTEMENTEN IN PROJECT BOOMLAAR:

Enkel nog 2-slaapkamerappartementen beschikbaar vanaf €234.900 (exclusief kosten)

Troeven van Boomlaar
Nieuwbouwproject Boomlaar - Lier - Charmant Lier

Charmant Lier

Lier kent een rijke historiek. Kroongetuigen hiervan zijn het 13de eeuwse Begijnhof en het Belfort, beide Unesco Werelderfgoed. Ook de Sint-Gummaruskerk en de beroemde Zimmertoren dragen bij tot het uniek karakter van de binnenstad. De Grote Markt is nu nog gezelliger na de heraanleg tot autovrije zone. ‘Lierke Plezierke’ is een bourgondisch stadje met een bruisend uitgaansleven en heerlijke streekproducten.

Nieuwbouwproject Boomlaar - Lier - Centrale ligging

Centrale ligging

Boomlaar ligt net binnen de stadsring, wat betekent dat u op een boogscheut van het stadscentrum woont maar ook vlug de stad uitrijdt. Het station ligt op 10 minuten wandelen. Aantrekkelijke winkelstraten, gezellige cafés en restaurants zijn vlot bereikbaar. De stad Lier is tevens centraal gelegen op het knooppunt Antwerpen, Mechelen en Herentals.

Nieuwbouwproject Boomlaar - Lier - De prachtige natuur van het Palieterland

De prachtige natuur van het Palieterland

Het stadspark en de stadsvesten bieden een oase van rust in het centrum. U kan er heerlijk kuieren langs de vijver of genieten van een picknick in het gras. Net buiten het centrum ligt de Netevallei, een prachtig stukje natuur met verscholen kasteeldomeinen, oude herenhoeven en mooie bossen.

Nieuwbouwproject Boomlaar - Lier - Rustig woonhof

Rustig woonhof

Op Boomlaar woont u in het groen én dichtbij het charmante centrum van Lier. Op de plek waar vroeger de Belfortfabriek stond worden appartementen ingebed in een nieuwe groene leefomgeving. Op Boomlaar heeft u nooit last van doorgaand verkeer. Uw eigen auto parkeert u veilig ondergronds. Rustig wonen met alle nodige voorzieningen op een steenworp.

Nieuwbouwproject Boomlaar - Lier - Sport en ontspanning

Sport en ontspanning

Lier is omringd door uitstekende fiets- en wandelgebieden langs de Grote en Kleine Nete. De natuur krijgt hier alle ruimte, want het grondgebied van de stad Lier is voor zo’n 70% onbebouwd. Geniet van het landschap tijdens het kanoën, kajakken of op een rondvaart in een oude palingschuit op de Binnennete. Ontspanning is nooit veraf: ook peddelsurfen, minigolven of met de kinderen naar het waterparadijs Waterperels gaan, behoren tot de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief