SAVE THE BEST FOR LAST

Na een bijna uitverkoop van Doktoren hebben we bij Immpact het beste voor het laatste gehouden: Doktoren Exclusive. En dat bedoelen we letterlijk, de verdiepingen met de meest exclusieve uitzichten en comfort. Vanaf het 22ste niveau kijk je uit over het leven in de stad, de lichtjes van de Schelde en de eeuwige bedrijvigheid in de haven. Elke dag valt er wel iets nieuws te beleven.

Het topje van de ijsberg is Doktoren Exclusive , 4 magnifieke penthouses gelegen op de twee hoogste verdiepingen. Ontworpen door Binst Architects en voorzien van 2 of 3 slaapkamers, luxueuze materialen, prachtige terrassen met wintertuin en een overvloed aan comfort. 

 

Penthouse vanaf € 969.500 (excl. kosten) 

Boek uw vrijblijvende afspraak, wij informeren u graag.

 

 

Ontdek Doktoren
Doktoren Next Level - Antwerpen - Licht in overvloed

Licht in overvloed

Op die hoogte is natuurlijk licht een enorme troef, dankzij de grote raampartijen haalt u maximaal natuurlijk licht in huis. Aan de andere kant mist u nooit iets van het uitzicht. Of u nu in de zetel een boek leest of druk in de weer bent in de keuken er is altijd wel wat leuks te zien.

Doktoren Next Level - Antwerpen - Vlot op en neer

Vlot op en neer

De Noorderlijn loopt als een slagader door deze wijk en zorgt voor een vlotte verbinding met het Centraal station en het historisch centrum. Nieuwe velostations, ondergrondse parkings en autoluwe straten maken dit tot een unieke Antwerpse buurt. De nieuwe fietspaden sluiten naadloos aan op het reeds bestaande netwerk.

Doktoren Next Level - Antwerpen - Overal dichtbij

Overal dichtbij

Hoewel u boven in Doktoren zal kunnen genieten van de nodige rust, kan u in enkele minuten de gezelligheid van het eilandje opzoeken. Tal van hippe restaurants en cafés zijn klaar om u te ontvangen. Voor een avondwandeling langs het water of door het park stapt u simpelweg de deur uit. Een dagje shoppen of naar de zoo, ook in het centrum van Antwerpen bent u verrassend snel. Kortom een absolute topligging.

Doktoren Next Level - Antwerpen - Magnifieke penthouses

Magnifieke penthouses

Het topje van de ijsberg zijn de magnifieke penthouses gelegen op de drie hoogste verdiepingen. In totaal zijn er 8 penthouses met 2 of 3 slaapkamers en een overvloed aan comfort. Vanop tachtig meter hoogte kijk je elke dag uit op de lichtjes van de Schelde, de eeuwige bedrijvigheid in de haven en het leven van de stad. Elke dag valt er wel iets nieuws te beleven.

Ontdek de visie van de architect

BINST ARCHITECTS

BINST ARCHITECTS staat voor het beste uit 47 jaar ervaring en expertise, bijgestaan door een actuele en dynamische aanpak die zich focust op de sterke evoluties van het bouwmedium en vernieuwende samenwerkingsmodellen. Als ‘architecten van morgen’ willen wij inzetten op vernieuwde werkmethodes, geoptimaliseerde huisvesting en een versterkte infrastructuur die meer dan eigentijds is.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief