Na een succesvolle verkoop van de eerste fase van Doktoren gaan we nu Next Level. Dat bedoelen we letterlijk, de verdiepingen met de meest fenomenale uitzichten over Antwerpen, Schelde en haven worden te koop aangeboden. Vanaf het 11e niveau kijk je al uit over de meeste omliggende gebouwen en kan je elke dag genieten van de zonsondergang op de Schelde.

ONTDEK DE VERSCHILLENDE TYPES APPARTEMENTEN IN DOKTOREN NEXT LEVEL:

 

  • 2 slaapkamerappartement vanaf € 291.500 (excl. kosten)
  • 3 slaapkamerappartement vanaf € 521.500 (excl. kosten)
  • Penthouse vanaf € 759.500 (excl. kosten)

 

Wij informeren u graag

Ontdek Doktoren
Doktoren Next Level - Antwerpen - Licht in overvloed

Licht in overvloed

Op die hoogte is natuurlijk licht een enorme troef, dankzij de grote raampartijen haalt u maximaal natuurlijk licht in huis. Aan de andere kant mist u nooit iets van het uitzicht. Of u nu in de zetel een boek leest of druk in de weer bent in de keuken er is altijd wel wat leuks te zien.

Doktoren Next Level - Antwerpen - Vlot op en neer

Vlot op en neer

De Noorderlijn loopt als een slagader door deze wijk en zorgt voor een vlotte verbinding met het Centraal station en het historisch centrum. Nieuwe velostations, ondergrondse parkings en autoluwe straten maken dit tot een unieke Antwerpse buurt. De nieuwe fietspaden sluiten naadloos aan op het reeds bestaande netwerk.

Doktoren Next Level - Antwerpen - Overal dichtbij

Overal dichtbij

Hoewel u boven in Doktoren zal kunnen genieten van de nodige rust, kan u in enkele minuten de gezelligheid van het eilandje opzoeken. Tal van hippe restaurants en cafés zijn klaar om u te ontvangen. Voor een avondwandeling langs het water of door het park stapt u simpelweg de deur uit. Een dagje shoppen of naar de zoo, ook in het centrum van Antwerpen bent u verrassend snel. Kortom een absolute topligging.

Doktoren Next Level - Antwerpen - Magnifieke penthouses

Magnifieke penthouses

Het topje van de ijsberg zijn de magnifieke penthouses gelegen op de drie hoogste verdiepingen. In totaal zijn er 8 penthouses met 2 of 3 slaapkamers en een overvloed aan comfort. Vanop tachtig meter hoogte kijk je elke dag uit op de lichtjes van de Schelde, de eeuwige bedrijvigheid in de haven en het leven van de stad. Elke dag valt er wel iets nieuws te beleven.

Doktoren Next Level - Antwerpen - Interessante investering

Interessante investering

Stad Antwerpen houdt de vinger aan de pols en bouwt de nieuwe scholencampus Cadix naast de reeds bestaande AP-hogeschool. Ook ZNA bouwt er een nieuwe zorgcampus. De horeca profiteert gretig van de nieuwsgierige toeristen. Bovendien komt er nog heel wat ruimte voor winkels en dienstverlening in de talrijke nieuwe projecten. Ook het Mexico-eiland ten noorden krijgt een flinke boost dankzij de invulling als ‘innovatieve stadshaven’.

Ontdek de visie van de architect

BINST ARCHITECTS

BINST ARCHITECTS staat voor het beste uit 47 jaar ervaring en expertise, bijgestaan door een actuele en dynamische aanpak die zich focust op de sterke evoluties van het bouwmedium en vernieuwende samenwerkingsmodellen. Als ‘architecten van morgen’ willen wij inzetten op vernieuwde werkmethodes, geoptimaliseerde huisvesting en een versterkte infrastructuur die meer dan eigentijds is.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief