Immpact lanceert binnenkort project De Groene Poort op de voormalige gasketelsite in Herentals. Dankzij de fantastische ligging wordt dit absoluut een topproject. De Groene Poort, het beste van twee werelden. 

Laat je contactgegevens achter en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de lancering van dit gloednieuwe project!

De omgeving
De Groene Poort - Herentals - Ontspannen in het Groen

Ontspannen in het Groen

Herentals wordt in het zuiden afgebakend door het Albertkanaal en in het noorden door de Kleine Nete. Eens je de Kleine Nete overgestoken bent is het heerlijk wandelen in het Peertsbos en daaropvolgend Koningsbos. Dankzij het wandelknooppuntennetwerk Kempen kan gemakkelijk uren ronddwalen door het omliggende groen. Ook het fietsknooppuntennetwerk is snel te bereiken vanuit De Groene Poort.

De Groene Poort - Herentals - Heerlijk Herentals

Heerlijk Herentals

Herentals wordt beschouwd als een sterk economisch centrum aan het Albertkanaal en de E313, zo maakt het ook deel uit van het Economische Netwerk Albertkanaal. Maar ook het centrum bruist van het leven en ondernemerschap. Bovendien is ook het stadsbestuur steeds druk in de weer met nieuwe projecten om het socioculturele leven aan de gang te houden.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief