Immpact lanceert project De Groene Poort op de voormalige gasketelsite in Herentals. Dankzij de fantastische ligging wordt dit absoluut een topproject. De Groene Poort, het beste van twee werelden. 

 

• Energiezuinige hoekappartementen met groot privé terras

• Wonen in het groen, binnen de stadsring van Herentals

• Op wandelafstand van het centrum en de Grote Markt

• Autovrije site met met fietsstalling en ondergrondse parking

• Exclusieve penthouses beschikbaar

De omgeving
De Groene Poort - Herentals - Ruimte, licht en gezelligheid

Ruimte, licht en gezelligheid

De Groene Poort, dat zijn 40 appartementen en 1 woning verspreid over 3 gebouwen. Om een gezonde sociale mix te creëren zijn er zowel 1-, 2- als 3-slaapkamerappartementen voorzien. Alle appartementen genieten veel lichtinval dankzij hun ligging op de hoeken van de gebouwen. Door de rustige ligging van het project en de centraal gelegen groenzone tussen de gebouwen kan bovendien heerlijk tot rust komen op uw ruime terras.

De Groene Poort - Herentals - Kleine ecologische voetafdruk

Kleine ecologische voetafdruk

Het volledige project heeft een E30 E-peil of een BEN30. Wat in het kort wil zeggen dat er weinig energie wordt verbruikt voor ventilatie, verwarming, koeling en warm water. Alle appartementen en de woning worden voorzien van vloerverwarming op warmtepompen. Dit levert een mooi financieel voordeel op, 50% korting op uw onroerende voorheffing gedurende 5 jaar en als vanzelfsprekend op uw energiefactuur.

De Groene Poort - Herentals - Ontspannen in het Groen

Ontspannen in het Groen

Herentals wordt in het zuiden afgebakend door het Albertkanaal en in het noorden door de Kleine Nete. Eens je de Kleine Nete overgestoken bent is het heerlijk wandelen in het Peertsbos en daaropvolgend Koningsbos. Dankzij het wandelknooppuntennetwerk Kempen kan gemakkelijk uren ronddwalen door het omliggende groen. Ook het fietsknooppuntennetwerk is snel te bereiken vanuit De Groene Poort.

De Groene Poort - Herentals - Heerlijk Herentals

Heerlijk Herentals

Herentals wordt beschouwd als een sterk economisch centrum aan het Albertkanaal en de E313, zo maakt het ook deel uit van het Economische Netwerk Albertkanaal. Maar ook het centrum bruist van het leven en ondernemerschap. Bovendien is ook het stadsbestuur steeds druk in de weer met nieuwe projecten om het socioculturele leven aan de gang te houden.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief