Last but not least... Na het succesverhaal  van de projecten Charon en Boomlaar komt Immpact nu met de laatste fase op de voormalige site van de Belfortfabriek in Lier. In Boomlaar Urban Living kan u op een slimme, duurzame en energiezuinige manier wonen in een autoluwe groene wijk, en dat op een boogscheut van het historische centrum.

Op zoek naar dé ideale investering, naar een betaalbaar startersappartement of naar een ruim gelijkvloers appartement met tuin? Nieuwbouwproject Boomlaar Urban Living heeft het allemaal!

 

Troeven van Boomlaar Urban Living
Nieuwbouwproject Boomlaar Urban Living - Lier - Charmant Lier

Charmant Lier

Lier kent een rijke historiek. Kroongetuigen hiervan zijn het 13de eeuwse Begijnhof en het Belfort, beide Unesco Werelderfgoed. Ook de Sint-Gummaruskerk en de beroemde Zimmertoren dragen bij tot het uniek karakter van de binnenstad. De Grote Markt is nu nog gezelliger na de heraanleg tot autovrije zone. ‘Lierke Plezierke’ is een bourgondisch stadje met een bruisend uitgaansleven en heerlijke streekproducten.

Nieuwbouwproject Boomlaar Urban Living - Lier - Centrale ligging

Centrale ligging

Boomlaar Urban Living ligt net binnen de stadsring, wat betekent dat u op een boogscheut van het stadscentrum woont maar ook vlug de stad uitrijdt. Het station ligt op 10 minuten wandelen. Aantrekkelijke winkelstraten, gezellige cafés en restaurants zijn vlot bereikbaar. De stad Lier is tevens centraal gelegen op het knooppunt Antwerpen, Mechelen en Herentals.

Nieuwbouwproject Boomlaar Urban Living - Lier - De prachtige natuur van het Palieterland

De prachtige natuur van het Palieterland

Het stadspark en de stadsvesten bieden een oase van rust in het centrum. U kan er heerlijk kuieren langs de vijver of genieten van een picknick in het gras. Net buiten het centrum ligt de Netevallei, een prachtig stukje natuur met verscholen kasteeldomeinen, oude herenhoeven en mooie bossen.

Nieuwbouwproject Boomlaar Urban Living - Lier - Rustig woonhof

Rustig woonhof

Op Boomlaar Urban Living woont u in het groen én dichtbij het charmante centrum van Lier. Op de plek waar vroeger de Belfortfabriek stond worden appartementen ingebed in een nieuwe groene leefomgeving. Op Boomlaar heeft u nooit last van doorgaand verkeer. Rustig en slim wonen met alle nodige voorzieningen op een steenworp.

Nieuwbouwproject Boomlaar Urban Living - Lier - Sport en ontspanning

Sport en ontspanning

Lier is omringd door uitstekende fiets- en wandelgebieden langs de Grote en Kleine Nete. De natuur krijgt hier alle ruimte, want het grondgebied van de stad Lier is voor zo’n 70% onbebouwd. Geniet van het landschap tijdens het kanoën, kajakken of op een rondvaart in een oude palingschuit op de Binnennete. Ontspanning is nooit veraf: ook peddelsurfen, minigolven of met de kinderen naar het waterparadijs Waterperels gaan, behoren tot de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief