Stilaan begint de Charon site vorm te krijgen. De werken van fase 2 zijn volop bezig en binnenkort starten de  werken van residentie Boomlaar. Hoog tijd om Boomlaar Exclusive voor te stellen. Dit unieke gebouw laat zich vooral kenmerken door zijn opvallende V-vorm. Bij het ontwerp van dit gebouw kozen we resoluut voor een luxueuzere afwerking en ruimere appartementen.

Ontdek de verschillende types appartementen in Boomlaar Exclusive.

Boomlaar Exclusive - Lier - Klein gebouw

Klein gebouw

Het exclusieve gebouw bestaat uit 9 appartementen verdeeld over de begane grond en 2 verdiepingen. De gelijkvloerse appartementen profiteren van een leuke tuin. De overige appartementen worden voorzien van mooie terrassen met een zuid of west oriëntatie. Het is gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum van Lier.

Boomlaar Exclusive - Lier - Luxueus afgewerkt

Luxueus afgewerkt

Zoals de naam al doet vermoeden onderscheidt Boomlaar Exclusive zich door ruimere appartementen en is er een luxueuzere afwerking voorzien. De architecten haalde het onderste uit de kan om ieder appartement zo comfortabel mogelijk in te richten. Bovendien gingen ze op zoek naar hoogwaardige en duurzame materialen om het mooiste uit ieder appartement te halen.

Boomlaar Exclusive - Lier - Veel licht

Veel licht

De appartementen van Boomlaar Exclusive worden voorzien van kamerhoge glaspartijen om een maximum aan natuurlijk licht toe te laten. De woonkamers werden zo getekend dat er minimaal langs twee zijden licht kan binnenstromen. Goed voor je humeur én je elektriciteitsfactuur.

Boomlaar Exclusive - Lier - Lierke plezierke

Lierke plezierke

Bent u nog niet bekend met de regio, dan is Lier zeker het ontdekken waard. De grote markt ligt op slechts anderhalve kilometer van uw voordeur. ’s Avond nog gauw een terrasje langs het water of een korte wandeling langs de oude vesten zijn elke dag één van de vele opties.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief