Zorgeloos verhuren met maximaal rendement

Innclusive verhuurt en beheert beleggingsappartementen. Die service is exclusief voor Immpact klanten, zodat zij zorgeloos kunnen investeren. Voor investeerders biedt Innclusive het volledige beheer van hun eigendom aan, zowel op administratief als op financieel vlak. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over allerlei praktische zaken.

Innclusive

Tijd.

De job van Innclusive is om uw investering zorgeloos te verhuren zonder een beroep te doen op uw kostbare tijd. Dat gaat van de inrichting van uw appartement en het zoeken van een geschikte huurder tot en met de administratieve opvolging van de huurders.

Opvolging

Innclusive neemt de volledige organisatie en administratieve opvolging over: het verhuurbaar stellen van het appartement, organiseren van bezoeken, screening van de potentiële huurders, opstellen van huurcontracten, plaatsbeschrijvingen, opvolging van de huurgelden, afrekeningen, opvolging van leveranciers, …

Kennis

Dit allemaal met kennis van zaken. Innclusive beschikt steeds over de meest up to date contracten en kan indien nodig een beroep doen op de juridische ondersteuning van het ‘in house’ juridisch departement.

Efficiëntie

Innclusive slaagt in een efficiënte opvolging dankzij een performant softwareplatform waarin alle klanten (zowel eigenaars als huurders) nauwgezet worden opgevolgd. Dit laat toe om snel in te spelen op mogelijke leegstand en wanbetalers.

Ontdek de voordelen. Download onze digitale infofiche!

In onze infofiches beschrijven we kort onze dienstverlening en commissieregeling. Verhuren kan zowel voor korte termijn of voor langere termijn. Deze keuze heeft een impact op uw rendement. Daarnaast tonen we ook een concreet uitgewerkt voorbeeld van de Lichttoren.

In deze vergelijking zijn de volgende aspecten opgenomen: het type huurder, de kosten voor de eigenaar, de commissieregeling en de inkomsten na aftrek van de uitgaven.

Download Fiche

 

 

 

 

 

 

Onze prachtige projecten in verhuur

Zowel in Antwerpen als in Brussel kunnen we mooie nieuwbouwappartementen aanbieden voor investeerders en huurders. De schitterende Lichttoren, met uitzicht over Park Spoor Noord of Magritte in Evere, dichtbij de NAVO en alle faciliteiten.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief