Opbrengsteigendom in Brussel

Als hoofdstad van Europa en met zijn vele internationale instellingen trekt Brussel een breed internationaal publiek aan. Ambitieuze jongeren, internationale politiekers en diplomaten en de daarbij horende dienstverlening maken dat er een heel grote huurmarkt terug te vinden is. Brussel is de stad bij uitstek is om te investeren in vastgoed allerhande, compacte studio's, ruime gezinsappartementen tot luxueuze penthouses. Zo ligt bijvoorbeeld Residentie Fenix in Evere vlak bij de NAVO-gebouwen en naast de Europese commissie. In de groene rand ontwikkelen we High Park voor zij die wat rustiger willen wonen.

Kortom met een opbrengsteigendom in Brussel ben je zeker van een goede investering, waar je jaren plezier van zal hebben.

 


Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

U wilt er zeker van zijn dat uw investering altijd goed rendeert? Dat is geen probleem, want dankzij Innclusive hebt u die zekerheid. Deze verhuurdienst staat exclusief ten dienste van Immpact-investeerders in Brussel en Antwerpen.

We verhuren uw investering op een vlotte en zorgeloze manier met een maximum aan rendement. Zonder moeite, zonder administratieve rompslomp. Het enige wat u hoeft te doen, is investeren.

Innclusive

Altijd een goede investering

Investeren in Brussels vastgoed is voor iedereen haalbaar. Neem contact met ons op en onze adviseurs vertellen je alles wat u wil weten over een goede investering. Koopt u bij Immpact? Dan kan u beroep doen op onze verhuurdienst Innclusive om uw investering optimaal te laten renderen.

1, 2 of 3 slaapkamers? Aan u de keuze. Ook de afwerking van de appartementen kunt u grotendeels zelf kiezen.

Mail ons voor meer info
sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief