Opbrengsteigendom in Brussel

Hebt u de Immpact nieuwbouwprojecten in Brussel al gezien? Vlakbij de NAVO, in de Europese wijk, in de groene rand, vaak op wandelafstand van het centrum en nooit ver weg van de belangrijke invalswegen. Een ideale locatie voor ambitieuze en veeleisende professionals of jonge gezinnen.

Want meer en meer mensen willen in of rond Brussel wonen. Dicht tegen de vele bedrijven en internationale instellingen. Dat is vandaag zo en dat zal ook in de toekomst zo blijven.

U kunt dus vandaag investeren in een buurt waar iedereen binnenkort wil wonen. Gegarandeerd rendement voor uw spaargeld dus!


Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

U wilt er zeker van zijn dat uw investering altijd goed rendeert? Dat is geen probleem, want dankzij Innclusive hebt u die zekerheid. Deze verhuurdienst staat exclusief ten dienste van Immpact-investeerders in Brussel en Antwerpen.

We verhuren uw investering op een vlotte en zorgeloze manier met een maximum aan rendement. Zonder moeite, zonder administratieve rompslomp. Het enige wat u hoeft te doen, is investeren.

Innclusive

Altijd een goede investering

Investeren in Brussels vastgoed is voor iedereen haalbaar. Er zijn reeds appartementen vanaf € 119.500 en u vindt er altijd een goede huurder voor.

1, 2 of 3 slaapkamers? Aan u de keuze. Ook de afwerking van de appartementen kunt u grotendeels zelf kiezen.

Mail ons voor meer info
sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief