Opbrengsteigendom in Antwerpen

Vandaag wil iedereen op ’t Eilandje wonen. En morgen? Dan wil iedereen op het nieuwe Eilandje wonen. Of in Park Poort, vlakbij Park Spoor Noord. Of in La Piazza op de Marnixplaats. Of …

Aantrekkelijk en goed gelegen vastgoed is zeldzaam in Antwerpen. Maar Immpact heeft momenteel nog enkele unieke nieuwbouwprojecten, stuk voor stuk op een toplocatie. Op wandelafstand van het centrum, vlakbij alle belangrijke invalswegen, in rustige buurten die dé place to be worden.

U kunt dus vandaag investeren in een buurt waar iedereen binnenkort wil wonen. Gegarandeerd rendement voor uw spaargeld dus.


Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

U wilt er zeker van zijn dat uw investering altijd goed rendeert? Dat is geen probleem, want dankzij Innclusive heb u die zekerheid. Deze verhuurdienst staat exclusief ten dienste van Immpact-investeerders in Brussel en Antwerpen.

We verhuren uw investering op een vlotte en zorgeloze manier met een maximum aan rendement. Zonder moeite, zonder administratieve rompslomp. Het enige wat u hoeft te doen, is investeren.

Innclusive

Altijd een goede investering

Investeren in Antwerps vastgoed is voor iedereen haalbaar. Er zijn reeds appartementen vanaf € 119.500 en u vindt er altijd een goede huurder voor.

1, 2 of 3 slaapkamers? Aan u de keuze. Ook de afwerking van de appartementen kunt u grotendeels zelf kiezen.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief