Opbrengsteigendom in Antwerpen

Jongeren willen graag in de stad wonen, het centrum is onbetaalbaar, dus trekken ze naar de wijken er rond. 't Eilandje bijvoorbeeld, waar Immpact momenteel Doktoren ontwikkelt, Maar ook de vijftigplussers waarvan de kinderen het huis uit zijn zoeken het vaak dichter bij de stad. Zij verkiezen de meer luxueuze residenties als Leopold, Zuiderkaai of Jordaen. Ze ruilen hun rustige leventje buiten de stad voor een leven midden in het bruisende stadsleven.

Ook de regiosteden doen het bijzonder goed tegenwoordig. Daar zijn Lier, Geel, Herentals en Mechelen een goed voorbeeld van. Boomlaar en Boomlaar Exclusive zijn erg in trek bij de jongeren uit de kleinere gemeenten rond Lier. In Geel verkochten we in een mum van tijd Geelvink uit.

Aantrekkelijk en goed gelegen vastgoed is zeldzaam in Antwerpen. Maar Immpact streeft naar unieke nieuwbouwprojecten stuk voor stuk op een aantrekkelijke locatie. Op wandelafstand van het centrum, met goede mobiliteit, in een rustigere wijk of vlakbij parken. Wens je op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwe projecten, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

U kunt dus vandaag investeren in een buurt waar iedereen binnenkort wil wonen. Gegarandeerd rendement voor uw spaargeld dus.

Of heeft u al eens gedacht aan een investering in een handelspand? Met de vaak langdurige huurcontracten, betaalt uw investering zich zonder zorgen terug. Onze handelspanden kunnen ingericht worden als toonzaal, kantoorruimte, praktijkruimte, enz. 


Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

U wilt er zeker van zijn dat uw investering altijd goed rendeert? Dat is geen probleem, want dankzij Innclusive heb u die zekerheid. Deze verhuurdienst staat exclusief ten dienste van Immpact-investeerders in Brussel en Antwerpen.

We verhuren uw investering op een vlotte en zorgeloze manier met een maximum aan rendement. Zonder moeite, zonder administratieve rompslomp. Het enige wat u hoeft te doen, is investeren.

Innclusive

Altijd een goede investering

Investeren in Antwerps vastgoed is voor iedereen haalbaar. Neem contact met ons op en onze adviseurs vertellen je alles wat u wil weten over een goede investering. Koopt u bij Immpact? Dan kan u beroep doen op onze verhuurdienst Innclusive om uw investering optimaal te laten renderen.

1, 2 of 3 slaapkamers? Aan u de keuze. Ook de afwerking van de appartementen kunt u grotendeels zelf kiezen.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief