Vraag meer informatie aan

Nabij het Goede Herderspark in Evere biedt Residentie Gastendelle 19 eigentijdse appartementen met zicht op groene tuintjes. Gezelligheid verzekerd, dankzij het zonnige uitzicht, de aangename lichtinval en de ligging in een rustige residentiële wijk. De duurzame appartementen zijn gebouwd als passiefwoningen voor een laag energieverbruik. Gastendelle behoudt de warmte in het huis en geeft energie aan uw gezinsgeluk.

1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen te koop. Prijzen vanaf € 169.500.
(exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Gezellige residentiële wijk

Gezellige residentiële wijk

Dit mooie woonproject dankt haar rustgevende karakter aan haar strategische ligging. Het Goede Herderspark vormt een lange groene gordel rond de buurt. Verspreid rond het project liggen er diverse groene aanplantingen en binnenpleinen die de wijk voorzien van extra zuurstof. Ideaal voor deze kleinschalige residentiële omgeving met wandelpaden, speelpleinen, tenniscourts en voetbalvelden op wandelafstand.

Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Slim wooncomfort, Rustgevende sfeer

Slim wooncomfort, Rustgevende sfeer

Gastendelle bestaat uit 19 ruime, lichte wooneenheden met een functionele indeling. Deze kleinschalig omvang zorgt voor een gezellig woonopzet. In dit nieuwbouwproject genieten alle appartementen van zongeoriënteerde balkons of terrassen. De balkons bieden een mooi uitzicht op de groene tuinen van het gelijkvloers van dit woonproject.

Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Passiefbouw voor duurzaam energieverbruik

Passiefbouw voor duurzaam energieverbruik

Deze appartementen zijn gebouwd als passiefwoningen met een extreem laag energieverbruik. Zo ontstaat het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat: stabiele temperatuur, stabiel CO2-gehalte én stabiele relatieve vochtigheid. Dankzij dit duurzaam ontwerp vermijden deze appartementen klassieke, 'energieverslindende' verwarmings- en koelingssystemen. Bovendien kunnen sommige bewoners rekenen op stroomvoorziening door hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen.

Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Vlot vervoer

Vlot vervoer

Qua mobiliteit bent u altijd vlot onderweg. Het openbaar vervoer is immers ruim bedeeld. Twee treinstations liggen kortbij en dankzij station Schaerbeek liggen alle provinciesteden op uw pad. Buslijnen zijn verspreid over de gemeente. Bovendien zorgt de Haachtsteenweg voor een directe verbinding met de omliggende centrumsteden. Uw eigen vervoer krijgt trouwens een veilige plek. Voor alle bewoners zijn er staanplaatsen voor auto’s en fietsen in de ondergrondse parkeervoorziening. Gastendelle is dan ook slechts een kwartier fietsen van centrum Brussel.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement haalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief