Nabij het Goede Herderspark in Evere biedt Residentie Gastendelle 19 eigentijdse appartementen. Gezelligheid verzekerd, dankzij de groene achtertuin, de aangename lichtinval en de ligging in een rustige residentiële wijk. De duurzame appartementen zijn gebouwd als passiefwoningen voor een laag energieverbruik. Gastendelle houdt de warmte in huis.

1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen te koop. Prijzen vanaf € 184.500.
(exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

Troeven van Gastendelle
Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Gezellige residentiële wijk

Gezellige residentiële wijk

Dit mooie project dankt haar rustgevende karakter aan haar doordachte ligging. Het Goede Herderspark vormt een lange groene gordel rond de buurt. Speelpleinen, tenniscourts en voetbalvelden brengen de buurt samen.

Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Slim wooncomfort, rustgevende sfeer

Slim wooncomfort, rustgevende sfeer

Gastendelle bestaat uit 19 ruime, lichte woonunits met een functionele indeling. De kleinschaligheid zorgt voor een gezellige thuisomgeving. In dit nieuwbouwproject beschikken alle appartementen over zuid georiënteerde balkons of terrassen. Ze bieden een mooi uitzicht op de groene achtertuin.

Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Passiefbouw voor duurzaam energieverbruik

Passiefbouw voor duurzaam energieverbruik

De appartementen zijn gebouwd als passiefwoningen met een extreem laag energieverbruik. Zo ontstaat het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat: stabiele temperatuur, stabiel CO2-gehalte én stabiele relatieve vochtigheid. Dankzij dit duurzaam ontwerp vermijden deze appartementen klassieke, 'energieverslindende' verwarmings- en koelingssystemen.

Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Vlot vervoer

Vlot vervoer

U kan rekenen op een gevarieerd aanbod buslijnen, verspreid over de gemeente. Twee treinstations zijn vlot te bereiken en station Schaerbeek biedt aansluiting op vele belangrijke spoorwegen. Gastendelle is slechts een kwartier fietsen van Brussel centrum.

IN DE BUURT
Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Fenix - Evere

Fenix - Evere

Nieuwbouwproject Fenix is gelegen in de gemeente Evere. Door de centrale ligging geniet u van een panoramisch zicht over de stad. Een fraai uitzicht, met het groene karakter van de nieuwe parken. Alle appartementen zijn voorzien van doordacht comfort en een hoogstaande afwerking. De parketvloeren in uw leefruimtes zorgen voor een warm gevoel. Ontdek alles over Fenix.

Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Montoyer - Brussel

Montoyer - Brussel

Dit nieuwbouwproject heeft een perfecte ligging tegenover het parlement. De stijlvolle nieuwbouwappartementen zijn functioneel ingericht en bieden u doordacht wooncomfort. Hier kunt u elke dag opnieuw thuiskomen in een gezellige omgeving. Ontdek alles over Montoyer!

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief