Nabij het Goede Herderspark in Evere biedt Residentie Gastendelle 19 eigentijdse appartementen. Gezelligheid verzekerd, dankzij de groene achtertuin, de aangename lichtinval en de ligging in een rustige residentiële wijk. De duurzame appartementen zijn gebouwd als passiefwoningen voor een laag energieverbruik. Gastendelle houdt de warmte in huis, ideaal voor uw levendig gezin.

1- en 2-slaapkamerappartementen te koop. Prijzen vanaf € 179.500.
(exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

Troeven van Gastendelle
Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Gezellige residentiële wijk

Gezellige residentiële wijk

Dit mooie project dankt haar rustgevende karakter aan haar doordachte ligging. Het Goede Herderspark vormt een lange groene gordel rond de buurt. Verspreid rond het project liggen er diverse groene aanplantingen en binnenpleinen die de wijk voorzien van extra zuurstof. Speelpleinen, tenniscourts en voetbalvelden brengen de buurt samen.

Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Slim wooncomfort, rustgevende sfeer

Slim wooncomfort, rustgevende sfeer

Gastendelle bestaat uit 19 ruime, lichte woonunits met een functionele indeling. Deze kleinschaligheid zorgt voor een gezellig thuisomgeving. In dit nieuwbouwproject beschikken alle appartementen over zuid georiënteerde balkons of terrassen. De balkons bieden een mooi uitzicht op de groene achtertuin.

Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Passiefbouw voor duurzaam energieverbruik

Passiefbouw voor duurzaam energieverbruik

Deze appartementen zijn gebouwd als passiefwoningen met een extreem laag energieverbruik. Zo ontstaat het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat: stabiele temperatuur, stabiel CO2-gehalte én stabiele relatieve vochtigheid. Dankzij dit duurzaam ontwerp vermijden deze appartementen klassieke, 'energieverslindende' verwarmings- en koelingssystemen.

Nieuwbouwproject Gastendelle - Evere - Vlot vervoer

Vlot vervoer

Mobiliteit is goed gedragen in de gemeente Evere. U kan rekenen op een gevarieerd aanbod buslijnen, verspreid over de gemeente. Twee treinstations zijn vlot te bereiken en station Schaerbeek biedt aansluiting op vele belangrijke spoorwegen. Uw eigen vervoer, fiets of wagen, kan u veilig achterlaten in uw straat. Gastendelle is slechts een kwartier fietsen van Brussel.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief