Eigentijds wonen vlak bij Park Spoor Noord en ’t Eilandje. De 56 wooneenheden van Delta bestaan uit verschillende woontypes: appartementen, woningen, … Dankzij het gezellige terras, de ondergrondse parking en het doordacht wooncomfort is alles aanwezig voor comfortabel leven in de stad.  Project Delta voorziet een rustige ligging aan een groen binnengebied én toch alle hotspots van Antwerpen binnen handbereik.

2- en 3-slaapkamerappartementen te koop. Prijzen vanaf € 169.500.
(exclusief BTW, registratie en notariskosten)

PROJECT
Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Investeer vandaag in dé toplocatie van morgen

Investeer vandaag in dé toplocatie van morgen

Een ambitieus stadsontwikkelingsproject geeft deze bruisende buurt binnenkort een totaal nieuw gezicht.


Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Vlakbij de hotspots van ‘t Stad

Vlakbij de hotspots van ‘t Stad

Delta bevindt zich vlakbij Park Spoor Noord, de groene long van de stad. Op wandelafstand ligt ‘t Eilandje, een karaktervolle stadswijk bij de haven met bijzondere historiek. Hier kan u ook het befaamde MAS bezoeken naast de jachthaven. De bewoners kunnen er genieten van een waaier aan activiteiten binnen kunst, cultuur en sport. De recente stadsontwikkeling geeft een extra boost aan deze leefplek.

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Een moderne wijk gericht op de toekomst

Een moderne wijk gericht op de toekomst

De stadsontwikkeling opent vele perspectieven. Dankzij de heraanleg van het verbindingskanaal wordt water terug in de stad gebracht. De bomenrijen langs het kanaal brengen verkoeling in de omgeving. Een aangename recreatieplek met groene speelpleintjes voor jong en oud. De toekomst is hier al thuis.

Vlot de stad in en uit

Rustig wonen … én aangesloten op het bruisende stadsleven. Met het openbaar vervoer, de Groene Singel en de gloednieuwe fietsbrug ontvouwt de mobiliteitvisie zich op maat van de moderne stadsmens. Deze vlotte verbindingen brengen u op enkele minuten naar E19 en A12. De ruime ondergrondse parking is ideaal om uw wagen dichtbij te parkeren.

BREDASTRAAT
Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Wonen aan een groen binnengebied

Wonen aan een groen binnengebied

Delta staat garant voor kwalitatief wonen op een toplocatie De appartementen worden geruggesteund door een rustgevend groen binnengebied. Het groen binnenplein is toegankelijk via de Bredastraat en creëert extra ruimtegevoel.

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Moderne architectuur en slim wooncomfort

Moderne architectuur en slim wooncomfort

Dit project omvat 56 kwaliteitsappartementen met 1-, 2- of 3-slaapkamers. Er is een grote diversiteit voorzien in woontypes: doorzonappartementen, woningen met tuin, stapelwoningen, enz. Deze woontypes zijn ontworpen met oog voor een maximaal wooncomfort. De terrassen, gericht op het westen, bieden een aangenaam zicht op het woonerf.

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Veilig en autoluw wonen

Veilig en autoluw wonen

De heraanleg van de Bredabaan en een vlotte verbinding Slachthuislaan-Noorderlaan zorgen ervoor dat de verkeersdrukte geweerd wordt uit de wijk. Het kanaal en de bomenrijen zorgen voor een natuurlijke buffer met het woongebied.

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Visie van de Architect: Polo Architects

Visie van de Architect: Polo Architects

Eigentijdse, stijlvolle kwaliteitsappartementen langs een rustig woonerf. Het architectenbureau ontwierp een tweede wooncomplex naast Nieuwe Kade, dat mooie aligneert bij de bebouwing en de omgeving. Het groene binnengebied, rond de KoffieNatie (een loftgebouw in het midden van de site), fungeert als een gezellige rustplek, die in verbinding staat met de heropgewaardeerde buurt. Deze elementen creëren een unieke woonbeleving in hartje Antwerpen.

NIEUWE KADE
Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Wonen langs de kade

Wonen langs de kade

Het project Nieuwe Kade maakt deel uit van een prestigieus totaalconcept aan de IJzerlaan. Een gestileerd gebouw wordt ingeplant langs een groene kanaaloever. Via dit gebouw op de heraangelegde IJzerlaan hebt u een prachtig zicht op het water. Meer informatie kan u vinden op de pagina Nieuwe Kade .

KOFFIENATIE
Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Wonen aan een groen binnengebied

Wonen aan een groen binnengebied

Het project Koffienatie maakt deel uit van een prestigieus totaalconcept aan de IJzerlaan. Een voormalige koffiebranderij en opslagplaats wordt getransformeerd naar een residentieel gebouw voor appartementen met loftgevoel. Dankzij de reconversie is Koffienatie een uniek staaltje architectuur midden in de stad. Toekomstige bewoners genieten van een royale lichtinval en een zicht op het groen binnenplein. Meer informatie kan u vinden op de projectpagina Koffienatie.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief