Delta II

Update: Nu de werken van Delta aan de Bredastraat volop op gang zijn, is het tijd om de laatste fase van dit succesverhaal te onthullen. Delta II omvat slechts 10 wooneenheden met twee of drie slaapkamers, elk met een uniek ontwerp. In Delta II vindt iedereen wel iets naar zijn gading!

 

Dit nieuwbouwproject heeft verschillende types wooneenheden (appartementen, penthouses, woningen) en bevindt zich vlak bij Park Spoor Noord en ’t Eilandje. De ideale ligging van project Delta zorgt ervoor dat u kunt genieten van een groene omgeving én van alle hotspots van Antwerpen binnen handbereik. Dankzij het gezellige terras, de ondergrondse parking en het doordacht wooncomfort is alles aanwezig om comfortabel te leven in de stad.

Appartementen, penthouses en woningen met 3 slaapkamers te koop.
Prijzen vanaf € 99.500. 
(exclusief BTW, registratie en notariskosten)

Troeven van Delta
Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Slim wooncomfort

Slim wooncomfort

Nieuwbouwproject Delta omvat 56 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Er is een grote diversiteit voorzien aan woontypes: doorzonappartementen, met terras of knusse stadstuin, duplex-appartementen, ... De terrassen gericht op het westen, bieden een prettig zicht op het woonerf.

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Delta II

Delta II

In Delta II heeft elk appartement een ruim en zuidgericht terras. De wooneenheden op de gelijkvloerse verdieping krijgen flinke stadstuinen met achteraan een private fietsberging, terwijl de penthouses over gevelbrede terrassen beschikken. Delta II is gelegen in een rustige hoek van het woonerf, ver weg van het stadslawaai.

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Vlak bij de hotspots van 't Stad

Vlak bij de hotspots van 't Stad

Delta ligt vlak bij Park Spoor Noord (de groene long van de stad) en de karaktervolle wijk ’t Eilandje. Daar kunt u het befaamde MAS bezoeken naast de jachthaven. Bovendien is er een waaier aan kunst-, cultuur- en sportactiviteiten.

Vlot de stad in en uit

In Delta kunt u rustig wonen én bent u aangesloten op het bruisende stadsleven. Dankzij het openbaar vervoer, de Groene Singel en de gloednieuwe fietsbrug zijn verplaatsingen in Antwerpen een peulenschil. Deze verbindingen brengen u op enkele minuten naar de ring. Uw wagen kunt u parkeren in de ondergrondse parkeergarage.

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Een moderne wijk gericht op de toekomst

Een moderne wijk gericht op de toekomst

Een ambitieus stadsontwikkelingsproject geeft deze bruisende buurt binnenkort nog een extra boost. Dankzij de heraanleg van het verbindingskanaal wordt het water terug in de stad gebracht. De bomenrijen langs het kanaal brengen verkoeling en zorgen voor een aangename recreatieplek met groene speelpleintjes voor jong en oud.

In de buurt
Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Nieuwe Kade

Nieuwe Kade

Het project Nieuwe Kade maakt deel uit van een prestigieus totaalconcept aan de IJzerlaan. Een gestileerd gebouw wordt ingeplant langs een groene kanaaloever. Via dit gebouw op de vernieuwde IJzerlaan hebt u een prachtig zicht op het water. Meer informatie kunt u vinden op de pagina van Nieuwe Kade.

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Koffienatie

Koffienatie

Het project Koffienatie maakt deel uit van een prestigieus totaalconcept aan de IJzerlaan. Een voormalige koffiebranderij en opslagplaats wordt getransformeerd naar een residentieel gebouw voor appartementen met loftgevoel. Dankzij de reconversie is Koffienatie een uniek staaltje architectuur midden in de stad. Toekomstige bewoners genieten van een royale lichtinval en zicht op het groene binnenplein. Meer informatie kunt u vinden op de projectpagina van Koffienatie.

Ontdek de visie van de architect

Polo Architects

Eigentijdse, stijlvolle kwaliteitsappartementen langs een rustig woonerf. Het architectenbureau ontwierp een tweede wooncomplex naast Nieuwe Kade dat mooi aligneert bij de bebouwing en de omgeving. Het groene binnengebied, rond Koffienatie (een loftgebouw in het midden van de site), fungeert als een gezellige rustplek die in verbinding staat met de heropgewaardeerde buurt. Die elementen creëren een unieke woonbeleving in hartje Antwerpen.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief