Water doet leven en dat is op ’t Eilandje niet anders. Het leven startte aan het Willem- en Bonapartedok en deint uit naar de rest van ’t Eilandje. De heraanleg van de kaaien met bankjes, groen en speeltuinen zorgt dat het gezellig vertoeven is aan het water. Aan de nieuwe pleinen verschijnen tal van gezellige bars en restaurants. Het Red Star Line museum, het MAS en Park Spoor Noord zijn enkele van de vele trekpleisters in de buurt.

Net daar op ’t Eilandje komt Immpact met een nieuw project. Een landmark in de Antwerpse skyline. Uitzicht over het water of de stad, met de tram aan je voeten, op een boogscheut van een gezellig terras of een rustige plek aan het water. Op ’t Eilandje heb je alles wat je wil.

Benieuwd? Bel ons of stuur een mailtje en koop als eerste in deze nu al iconische woontoren.

Doktoren in Antwerpen stelt verschillende nieuwbouw appartementen te koop:

  • 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen beschikbaar;
  • Prijzen vanaf € 183.900;
  • Exclusief BTW, registratie- en notariskosten.
Troeven van Doktoren

Investeer in een thuis, krijg een wijk

Een investering met enorm potentieel? Dat is ons nieuwste vastgoedproject op het Eilandje in Antwerpen. Doktoren ligt middenin een wijk met mogelijkheden à la carte om bewoners te plezieren en verhuurders te verleiden.

Nieuwbouwproject Doktoren - Antwerpen - Mobiliteit

Mobiliteit

De Noorderlijn loopt als een slagader door deze wijk en zorgt voor een vlotte verbinding met het Centraal station en het historisch centrum. Nieuwe velostations, ondergrondse parkings en autoluwe straten maken dit tot een unieke Antwerpse buurt. De nieuwe fietspaden sluiten naadloos aan op het reeds bestaande netwerk.

Nieuwbouwproject Doktoren - Antwerpen - Werken en diensten

Werken en diensten

Stad Antwerpen houdt de vinger aan de pols en bouwt de nieuwe scholencampus Cadix naast de reeds bestaande AP hogeschool. Ook ZNA bouwt er een nieuwe zorgcampus. De horeca profiteert gretig van de nieuwsgierige toeristen. Bovendien komt er nog heel wat ruimte voor winkels en dienstverlening in de talrijke nieuwe projecten. Ook het Mexico-eiland ten noorden krijgt een flinke boost dankzij de invulling als ‘innovatieve stadshaven’.

Nieuwbouwproject Doktoren - Antwerpen - Ontspanning

Ontspanning

Even de drukte ontlopen kan er aan de opnieuw aangelegde kaaien of in het toekomstige Droogdokkenpark. Voor een gezellig terras of een culinaire verwennerij is het maar even door de buurt dwalen. Op vrijdag kan je naar de markt op de Napoleonkaai. Om maar te zwijgen van de vele evenementen die in de buurt georganiseerd worden. Opties te veel met andere woorden.

In de buurt
Nieuwbouwproject Doktoren - Antwerpen - Zuiderkaai - Antwerpen

Zuiderkaai - Antwerpen

Door zijn beperkte omvang mag Zuiderkaai beschouwd worden als een van de aantrekkelijkste vastgoedprojecten op Antwerpen-Zuid. Het pand telt 22 prestigieuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, uitzonderlijk veel licht en ruimte en een hoge afwerkingsgraad. Ontdek alles over Zuiderkaai!

Nieuwbouwproject Doktoren - Antwerpen - De Lichttoren - Antwerpen

De Lichttoren - Antwerpen

Een majestueuze toren met 147 appartementen. Stuk voor stuk met eigen terras en uitzicht op de historische stad, de omgeving van ’t Eilandje of de Schelde en de haven. Ontdek alles over De Lichttoren!

Nieuwbouwproject Doktoren - Antwerpen - Delta II - Antwerpen

Delta II - Antwerpen

In Delta II heeft elk appartement een ruim en zuidgericht terras. De wooneenheden op de gelijkvloerse verdieping krijgen flinke stadstuinen met achteraan een private fietsberging, terwijl de penthouses over gevelbrede terrassen beschikken. Delta II is gelegen in een rustige hoek van het woonerf, ver weg van het stadslawaai. Ontdek alles over Delta II!

Nieuwbouwproject Doktoren - Antwerpen - Jordaen - Antwerpen

Jordaen - Antwerpen

Nieuwbouwproject Jordaen aan de Jordaenskaai bestaat uit vier appartementen en een duplex penthouse met luxueuze afwerking, met uniek uitzicht langsheen de Scheldekaaien. U profiteert hier bovendien volop van haar ligging vlakbij het historisch centrum van Antwerpen. Ontdek alles over Jordaen.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief