Immpact

Antwerpen

Ons aanbod nieuwbouwprojecten te koop

Immpact biedt een ruime keuze aan residentieel vastgoed in de wijde regio Antwerpen. Ons aanbod omvat een zeer uitgebreid gebied dat rijkt van Antwerpen Noord, naar Antwerpen Centrum tot Antwerpen Zuid. Ook buiten de binnenstad hebben wij appartementen in ons portfolio. U vindt onze nieuwbouwprojecten ook in de buurgemeenten doorheen de provincie Antwerpen, zoals in het plezierige Lier en het landelijke Kontich. Of ga wonen in een van de districten zoals Deurne, Borgerhout, Stabroek of Berchem.

Antwerpen Centrum – Exclusief wonen in de historische binnenstad

Antwerpen centrum spreekt tot de verbeelding dankzij zijn rijke patrimonium. Ons nieuwbouwproject Leopold is een uniek woonproject in de historische kern van Antwerpen. Hier wonen is elke dag genieten van de gezellige binnenstad met alle klassiekers op wandelafstand. Het authentieke Mechelseplein en de bekende Huidevetterstraat aan de Oudaan nodigen altijd uit voor een bezoek. Ook de plantentuin Botanique om de hoek, het monumentale Theaterplein, de vele restaurants en cafeetjes, de pronkende winkelstraten en een vijftal theaters maken deel uit van de directe omgeving. Het is niet verwonderlijk, het “Quartier Latin” van Antwerpen, is een van de populairste woonlocaties in Antwerpen.

Antwerpen Noord en Zuid – Gezellig wonen in de hipste wijken

Ook het Noorden en het Zuiden van Antwerpen zijn uitstekende locaties om uw nieuwe thuis te zoeken. Zo neemt Immpact het voortouw in ambitieuze stadsontwikkeling tussen Park Spoor Noord en havenwijk Den Dam en ’t Eilandje. Havenwijk Den Dam is een beloftevolle Antwerpse wijk waarin wonen aan het water wordt geherintroduceerd. Nieuwe Kade, Koffienatie en Delta eisen hier hun woonplekje op in een nieuw groen woonerf. Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen en wint nog elke dag aan belang!

Waarom nieuwbouw in Antwerpen kiezen?

Immpact ontwikkeling realiseert moderne sleutel op de deur nieuwbouw appartementen in Antwerpen, waarvan je zelf in grote mate de invulling kan kiezen. Iedereen wil zorgeloos wonen in een appartement dat helemaal aan uw wensen en eisen voldoet. Singles, jonge gezinnen en senioren die graag wat dichter bij de stad gaan wonen: er is voor elk wat wils. Onze goed gelegen nieuwbouw appartementen zijn ook voor investeerders een buitenkans.