Dit nieuwbouwproject heeft verschillende types wooneenheden (appartementen, penthouses, woningen) en bevindt zich vlak bij Park Spoor Noord en ’t Eilandje. De ideale ligging van project Delta zorgt ervoor dat u kunt genieten van een groene omgeving én van alle hotspots van Antwerpen binnen handbereik. Dankzij het gezellige terras, de ondergrondse parking en het doordacht wooncomfort is alles aanwezig om comfortabel te leven in de stad.

 

Troeven van Delta
Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Slim wooncomfort

Slim wooncomfort

Nieuwbouwproject Delta omvat 56 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Er is een grote diversiteit voorzien aan woontypes: doorzonappartementen, met terras of knusse stadstuin, duplex-appartementen, ... De terrassen gericht op het westen, bieden een prettig zicht op het woonerf.

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Delta II

Delta II

In Delta II heeft elk appartement een ruim en zuidgericht terras. De wooneenheden op de gelijkvloerse verdieping krijgen flinke stadstuinen met achteraan een private fietsberging, terwijl de penthouses over gevelbrede terrassen beschikken. Delta II is gelegen in een rustige hoek van het woonerf, ver weg van het stadslawaai.

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Vlak bij de hotspots van 't Stad

Vlak bij de hotspots van 't Stad

Delta ligt vlak bij Park Spoor Noord (de groene long van de stad) en de karaktervolle wijk ’t Eilandje. Daar kunt u het befaamde MAS bezoeken naast de jachthaven. Bovendien is er een waaier aan kunst-, cultuur- en sportactiviteiten.

Vlot de stad in en uit

In Delta kunt u rustig wonen én bent u aangesloten op het bruisende stadsleven. Dankzij het openbaar vervoer, de Groene Singel en de gloednieuwe fietsbrug zijn verplaatsingen in Antwerpen een peulenschil. Deze verbindingen brengen u op enkele minuten naar de ring. Uw wagen kunt u parkeren in de ondergrondse parkeergarage.

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Een moderne wijk gericht op de toekomst

Een moderne wijk gericht op de toekomst

Een ambitieus stadsontwikkelingsproject geeft deze bruisende buurt binnenkort nog een extra boost. Dankzij de heraanleg van het verbindingskanaal wordt het water terug in de stad gebracht. De bomenrijen langs het kanaal brengen verkoeling en zorgen voor een aangename recreatieplek met groene speelpleintjes voor jong en oud.

In de buurt
Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - De Lichttoren - Antwerpen

De Lichttoren - Antwerpen

Een majestueuze toren met 147 appartementen. Stuk voor stuk met eigen terras en uitzicht op de historische stad, de omgeving van ’t Eilandje of de Schelde en de haven. Ontdek alles over De Lichttoren!

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Zuiderkaai - Antwerpen

Zuiderkaai - Antwerpen

Door zijn beperkte omvang mag Zuiderkaai beschouwd worden als een van de aantrekkelijkste vastgoedprojecten op Antwerpen-Zuid. Het pand telt 22 prestigieuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, uitzonderlijk veel licht en ruimte en een hoge afwerkingsgraad. Ontdek alles over Zuiderkaai!

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Jordaen - Antwerpen

Jordaen - Antwerpen

Nieuwbouwproject Jordaen aan de Jordaenskaai bestaat uit vier appartementen en een duplex penthouse met luxueuze afwerking, met uniek uitzicht langsheen de Scheldekaaien. U profiteert hier bovendien volop van haar ligging vlakbij het historisch centrum van Antwerpen. Ontdek alles over Jordaen.

Nieuwbouwproject Delta - Antwerpen - Doktoren - Antwerpen

Doktoren - Antwerpen

Deze woontoren op ’t Eilandje is perfect gelegen. Rustzoekers kunnen gezellig vertoeven aan het water en stadsmensen kunnen een terrasje doen in de stad. En dan hebben we het nog niet over de vele trekpleisters in de buurt. Ontdek alles over Doktoren!

Ontdek de visie van de architect

Polo Architects

Eigentijdse, stijlvolle kwaliteitsappartementen langs een rustig woonerf. Het architectenbureau ontwierp een tweede wooncomplex naast Nieuwe Kade dat mooi aligneert bij de bebouwing en de omgeving. Het groene binnengebied, rond Koffienatie (een loftgebouw in het midden van de site), fungeert als een gezellige rustplek die in verbinding staat met de heropgewaardeerde buurt. Die elementen creëren een unieke woonbeleving in hartje Antwerpen.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief