Op zoek naar een slim evenwicht tussen het bruisende stadsleven en een knus thuisgevoel?  De ombouw van een pakhuis naar appartementen met loftgevoel zorgt voor een bijzondere woonplek binnen de stad. De Koffienatie biedt ruimte aan 35 kwaliteitsappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Dankzij haar ligging op een aangeplant binnenplein geniet u elke dag van rust. Puur wonen in een volledig vernieuwde stadswijk.

TROEVEN VAN KOFFIENATIE
Nieuwbouwproject Koffienatie - Antwerpen - Rijk aan karakter en geschiedenis

Rijk aan karakter en geschiedenis

Het verhaal van de Koffienatie kent een rijke geschiedenis. Het pakhuis dat midden op de site van Nieuwe Kade staat, beschikt over machines van een koffiefirma. Op deze locatie werden koffiestalen getest op hun kwaliteit, waarbij na goedkeuring de beste producten verscheept werden. De opslagruimtes van dit bedrijf krijgen een stijlvolle transformatie naar ruime appartementen. Door de strakke ritmering ontstaat een ontwerp dat herleid is tot de essentie.

Ruimtelijk wooncomfort

Wie hier woont, merkt meteen de royale lichtinval en hoge plafonds. De zichtbare kolom-balkenstructuur blijft bewaard en versterkt het loftgevoel. Alle appartementen worden bovendien voorzien van inpandige terrassen. Voor het beste zicht kiest u de hoogste verdieping. De penthouses op de vierde verdieping hebben een centrale patio met trap naar eigen riant dakterras.

Nieuwbouwproject Koffienatie - Antwerpen - Vlakbij de hotspots van ‘t Stad

Vlakbij de hotspots van ‘t Stad

Het woonproject bevindt zich vlakbij Park Spoor Noord, de groene long van de stad. Op wandelafstand ligt ‘t Eilandje, een karaktervolle stadswijk bij de haven met exuberante historiek. Hier kan u ook het befaamde MAS bezoeken naast de jachthaven. De bewoners kunnen er genieten van een waaier aan activiteiten binnen kunst, cultuur en sport. De geplande stadsontwikkeling zal nog een extra boost geven aan deze leefplek.

Ecowijk gericht op de toekomst

De stadsontwikkeling opent vele perspectieven. Dankzij de heraanleg van het verbindingskanaal wordt water terug in de stad gebracht. De bomenrijen langs het kanaal brengen verkoeling in de omgeving. Een aangename recreatieplek met groene speelpleintjes voor jong en oud. De toekomst is hier al thuis.

Vlot de stad in en uit

Rustig wonen … én aangesloten op het bruisende stadsleven. Met het openbaar vervoer, de Groene Singel en de gloednieuwe fietsbrug ontvouwt de mobiliteitvisie zich op maat van de moderne stadsmens. Deze vlotte verbindingen brengen u op enkele minuten naar E19 en A12. De ruime ondergronds parking is ideaal om uw wagen dichtbij te parkeren.

IN DE BUURT
Nieuwbouwproject Koffienatie - Antwerpen - Delta

Delta

Wegens succes is er een tweede fase van nieuwbouwproject Delta opgestart. In Delta II heeft elk appartement een ruim en zuidgericht terras. De wooneenheden op de gelijkvloerse verdieping krijgen flinke stadstuinen met achteraan een private fietsberging, terwijl de penthouses over gevelbrede terrassen beschikken. Delta II is gelegen in een rustige hoek van het woonerf, ver weg van het stadslawaai.

Ontdek de visie van de architect

POLO ARCHITECTS

Stijlvolle architectuur met eerbied voor de historiek van het pand. Om de troeven van dit gebouw optimaal te benutten, koos de architect voor een slimme reconversie. Dankzij de grote raampartijen wordt er een maximale lichtinval gerealiseerd en verkrijgen de ruimtes een loftgevoel. Door deze wijde glazen ruiten krijgt het gebouw een zeer lichte en moderne uitstraling.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief