Immpact

Vacature: Immpact zoekt een Senior Project Manager

Nieuwbouwprojecten

Ontdek de stijlvolle nieuwbouwprojecten van Immpact. Wij bouwen onze projecten steevast op locaties met een sterk toekomstpotentieel. Op die manier geniet u van een voordelige prijs en neemt het vastgoed toe in waarde. Bovendien zorgen onze architecten bij het ontwerp voor doordacht wooncomfort. Dankzij ons ruime aanbod zal u zeker een nieuwbouwproject binnen uw gading vinden. Waar mogelijk zijn onze medewerkers u van dienst zodat u zelf uw droomappartement kunt samenstellen. Een kwalitatieve afwerking spreekt voor zich. Bekijk onze projecten in verkoop en u ziet meteen waarom ze zo interessant zijn.

Onze ervaring bij de realisatie van nieuw vastgoed

Immpact bouwt al sinds 2003 in de provincie Antwerpen en heeft ruime ervaring verworven in de vastgoedsector. Als projectontwikkelaar kiezen we ervoor om op strategische plekken een nieuw project neer te zetten. Onze aantrekkelijke architecturale uitstraling valt altijd op in het straatbeeld. In deze hoogwaardige nieuwbouwprojecten staan de wensen van toekomstige bewoners centraal. Elk appartement kan rekenen op een doordachte en efficiënte indeling van de oppervlakte. Daarnaast vergroten zuidelijk of westelijk georiënteerde terrassen het ruimtegevoel. Wij hebben zowel grote projecten met meer dan honderd wooneenheden als kleinschalige gebouwen. Tot ons aanbod behoren vooral appartementen, maar u kunt ook bij ons terecht voor duplexwoningen en patiowoningen.

We kiezen sowieso voor buurten met een dynamische stadsontwikkeling en met vlotte bereikbaarheid van het openbaar vervoer. Onze projecten zijn dan ook uiterst interessant om in te investeren. Daarenboven kwam Immpact al geregeld in het nieuws als pionier in duurzame ontwikkeling. Dat wekte al regelmatig de interesse van de nieuwsmedia. Bekijk onze videoreportages van de nationale televisie of lees het nieuws dat gerelateerd is aan specifieke projecten.

Wat is de kostprijs van nieuwbouwprojecten?

In België zijn nieuwbouwappartementen duurder dan bestaande appartementen. Toch is nieuwbouw voordeliger op lange termijn. Na de bouw neemt de waarde van het appartement namelijk toe dankzij de slimme ligging. Onze appartementen worden trouwens veel energiezuiniger en duurzamer gebouwd.

Niet alleen de kwaliteit van een appartement, maar ook de omgeving is een belangrijke factor. Bij de meeste grote bouwprojecten op het gebied van nieuwbouw houden we rekening met de wensen van de toekomstige bewoners. Benieuwd naar onze mooie nieuwbouwprojecten? Neem dan contact op en breng een bezoek aan een van onze modelappartementen.

Immpact is niet alleen actief in Antwerpen. Ontdek ook ons volledige aanbod nieuwbouwprojecten in Brussel, Gent en Vlaams-Brabant.