Ontdek de stijlvolle nieuwbouwprojecten van Immpact. Wij bouwen onze projecten steevast op locaties met een sterk toekomstpotentieel. Op die manier geniet u van een voordelige prijs en neemt het vastgoed toe in waarde. Dankzij ons ruime aanbod zal u zeker een nieuwbouwproject binnen uw gading vinden. Onze medewerkers zijn u van dienst in uw zoektocht naar een nieuwe woonst of investering.

Onze ervaring bij de realisatie van nieuw vastgoed

Immpact bouwt al sinds 2003 in de provincie Antwerpen en heeft ruime ervaring verworven in de vastgoedsector. Als projectontwikkelaar kiezen we ervoor om op strategische plekken een nieuw project neer te zetten. In deze hoogwaardige nieuwbouwprojecten staan de wensen van toekomstige bewoners centraal. Elk appartement kan rekenen op een doordachte en efficiënte indeling van de oppervlakte. Daarnaast vergroten zuidelijk of westelijk georiënteerde terrassen het ruimtegevoel. Wij hebben zowel grote projecten met meer dan honderd wooneenheden als kleinschalige gebouwen. Tot ons aanbod behoren vooral appartementen, maar u kunt ook bij ons terecht voor duplexwoningen en patiowoningen.

We kiezen sowieso voor buurten met een dynamische stadsontwikkeling en met vlotte bereikbaarheid van het openbaar vervoer. Onze projecten zijn dan ook uiterst interessant om in te investeren. Immpact is voornamelijk actief in groot Antwerpen en Brussel.

 

 

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief