Ontdek de stijlvolle nieuwbouwprojecten van Immpact. Wij bouwen onze projecten steevast op locaties met een sterk toekomstpotentieel. Op die manier geniet u van een voordelige prijs en neemt het vastgoed toe in waarde. Bovendien verzorgen onze architecten bij het ontwerp voor doordacht wooncomfort. Door ons ruime aanbod zal u zeker een nieuwbouwproject binnen uw gading vinden.  Waar mogelijk staan onze medewerkers van dienst om uw droomappartement te laten samenstellen. Een kwalitatief afwerking spreekt voor zich. Bekijk onze projecten in verkoop en u ziet meteen waarom ze zo interessant zijn. 

Onze ervaring bij de realisatie van nieuw vastgoed

Immpact bouwt al sinds 2003 in de provincie Antwerpen en heeft ruime ervaring verworven in de vastgoedsector. Als projectontwikkelaar kiezen we ervoor om op strategische plekken een nieuw project neer te zetten. Onze aantrekkelijke architecturale uitstraling valt altijd op in het straatbeeld. In deze hoogwaardige nieuwbouwprojecten, staan de wensen van toekomstige bewoners centraal. Elk appartement kan rekenen op een doordachte en efficiënte indeling van de oppervlakte. Zuid of een west georiënteerd terrassen vergroten het ruimtegevoel. Types vooral appartementen maar ook duplex woningen, patio woningen. Zowel grote projecten van meer dan honderd wooneenheden als kleinschalige gebouwen.

We kiezen sowieso voor buurten met een dynamische stadsontwikkeling. Met vlotte bereikbarheid van het openbaar vervoer.   Onze projecten zijn dan ook uiterst interessant om in te investeren. Specifieke troeven kan u vinden op de projectpagina’s. Nieuwbouw al geregeld in het nieuws als pionier in stadsontwikkeling. Bekijk onze videoreportages van de nationale televisie of lees het nieuw gerelateerd aan specifieke projecten.

Wat is de kostprijs voor nieuwbouwprojecten?

In België zijn nieuwbouwappartementen duurder dan bestaande appartementen… toch is op de langere termijn nieuwbouw voordeliger, doordat het appartement na de bouw dankzij de slimme ligging  toeneemt in waarde. Onze appartementen worden ook veel energiezuiniger en duurzamer gebouwd.

Niet alleen de kwaliteit van een appartement, maar ook de omgeving is een belangrijke factor. Bij de meeste grote bouwprojecten op het gebied van nieuwbouw houden we rekening met de wensen van de toekomstige bewoners.  Benieuwd naar onze mooie nieuwbouwprojecten? Neem dan contact op voor een bezoek aan één van onze model appartementen.

Immpact heeft ook nieuwbouwprojecten in de Brusselse regio. Verken ons volledig immobiliënaanbod appartementen in de Belgische en Europese hoofdstad.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief