Immpact

Vacature: Immpact zoekt een Senior Project Manager

Lancering Charon III

Een groen project gelegen in een autoluwe zone, vlakbij het stadscentrum van Lier. Charon III biedt kwaliteitsappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Bent u binnenkort trotse eigenaar
van een appartement in ons
groene project Charon III?

In 1988 brandde de plasticfabriek van de familie Charon volledig uit na een explosie. Jarenlang lag het terrein waar de zogenaamde Belfort-fabriek stond er verlaten en ongebruikt bij. Tot Immpact in het najaar van 2015 de bouwvergunning kreeg om de eerste fase van project Charon uit de grond te stampen. Al snel startte de bouw hiervan en begin 2018 namen de eerste bewoners hun intrek. Intussen werd er hard verder gewerkt aan het ontwerp van de tweede fase, welke in het najaar van 2018, sneller dan voorzien, gelanceerd werd. De verkoop nam een vliegende start en momenteel zitten we ook in deze fase aan de verkoop van de laatste appartementen.

Bij Immpact vonden wij het dan ook hoog tijd om de derde fase van dit project voor te stellen. Voor het ontwerp van deze fase werd beroep gedaan op DENC!-Studio uit Gent. Charon III bestaat uit 35 appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Voor meer info ben je zondag 28/04 welkom op de Charon-site of mag u contact opnemen via info@immpact.be.

Lees meer