In Charon geniet u in alle rust en comfort van een autoluwe groene wijk. Lier heeft echt alles wat een stad moet hebben. Een prachtige ligging aan de samenvloeiing van de kleine en grote Nete. Een bruisende, pittoreske binnenstad. En vooral véél groen. In onze nieuwbouwappartementen woont u in harmonie met deze mooie omgeving. Een charmante thuiskomst, elke dag opnieuw.

Voor Charon fase II zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. Grijp uw kans en word ook eigenaar van een van deze prachtige nieuwbouwappartementen.

 

Troeven van Charon II
Nieuwbouwproject Charon II - Lier - Charmant Lier

Charmant Lier

Lier kent een rijke historiek. Kroongetuigen hiervan zijn het 13de eeuwse Begijnhof en het Belfort, beide Unesco Werelderfgoed. Ook de Sint-Gummaruskerk en de beroemde Zimmertoren dragen bij tot het uniek karakter van de binnenstad. De Grote Markt is nu nog gezelliger na de heraanleg tot autovrije zone. ‘Lierke Plezierke’ is een bourgondisch stadje met een bruisend uitgaansleven en heerlijke streekproducten.

Nieuwbouwproject Charon II - Lier - Centrale ligging

Centrale ligging

Charon II ligt net binnen de stadsring, wat betekent dat u op een boogscheut van het stadscentrum woont maar ook vlug de stad uitrijdt. Het station ligt op 10 minuten wandelen. Aantrekkelijke winkelstraten, gezellige cafés en restaurants zijn vlot bereikbaar. De stad Lier is tevens centraal gelegen op het knooppunt Antwerpen, Mechelen en Herentals.

Nieuwbouwproject Charon II - Lier - De prachtige natuur van het Palieterland

De prachtige natuur van het Palieterland

Het stadspark en de stadsvesten bieden een oase van rust in het centrum. U kan er heerlijk kuieren langs de vijver of genieten van een picknick in het gras. Net buiten het centrum ligt de Netevallei, een prachtig stukje natuur met verscholen kasteeldomeinen, oude herenhoeven en mooie bossen.

Nieuwbouwproject Charon II - Lier - Rustig woonhof

Rustig woonhof

Op Charon II woont u in het groen én dichtbij het charmante centrum van Lier. Op de plek waar vroeger de Belfortfabriek stond worden appartementen ingebed in een nieuwe groene leefomgeving. Op Charon II heeft u nooit last van doorgaand verkeer. Uw eigen auto parkeert u veilig ondergronds. Rustig wonen met alle nodige voorzieningen op een steenworp.

Nieuwbouwproject Charon II - Lier - Sport en ontspanning

Sport en ontspanning

Lier is omringd door uitstekende fiets- en wandelgebieden langs de Grote en Kleine Nete. De natuur krijgt hier alle ruimte, want het grondgebied van de stad Lier is voor zo’n 70% onbebouwd. Geniet van het landschap tijdens het kanoën, kajakken of op een rondvaart in een oude palingschuit op de Binnennete. Ontspanning is nooit veraf: ook peddelsurfen, minigolven of met de kinderen naar het waterparadijs Waterperels gaan, behoren tot de mogelijkheden.

Ontdek de visie van de architect

De Architecten

Thuiskomen in een veelzijdig hedendaags woonconcept. De ritmische herhaling van hoge raampartijen en inspringende terrassen complementeren de strakke hedendaagse bouwstijl. Om energiezuinig te leven koos de architect voor duurzame materialen en opvang van regenwater. Deze moderne en lichte appartementen vormen een voordelig woonconcept in harmonie met de mooie omgeving.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief