Locaties met toekomstpotentieel

De waarde van vastgoed hangt in grote mate af van het wooncomfort. Unieke locaties, architecturale uitstraling en doordachte leefkwaliteit verzekeren u een realistisch rendement op termijn. Wilt u slim investeren, denk dan vandaag al aan wat morgen telt op de woningmarkt: vakmanschap met oog voor detail, duurzame materialen, een tijdloze uitstraling … En dit alles op plaatsen met een unieke ligging en toekomstperspectief.

Locaties spotten met toekomstpotentieel, dat is nu net de specialiteit van Immpact. We realiseren onze projecten in aantrekkelijke buurten waar iedereen morgen wil wonen. En we verkopen ze tegen de prijs van vandaag, een prijs die ook voor u perfect haalbaar is. Bent u net als Immpact overtuigd van de stijgende waarde van vastgoed? Dan luisteren wij graag naar uw noden en wensen. CEO Philippe Janssens verwoordt het als volgt: “Ons uitgangspunt is niet: Wat hebben wij u te bieden? Maar wel: Waarnaar bent ú op zoek? Wat verwacht u van een woning? Wilt u er zelf in wonen, of koopt u de woning als investering? Welk afwerkingsniveau verwacht u? Wat is uw budget?

Vastgoed van morgen tegen de prijs van vandaag.

Ons uitgangspunt is niet:
Wat hebben wij u te bieden?
Maar wel: Waarnaar bent ú op zoek?
CEO - Philippe Janssens

Persoonlijk advies

Aan de hand van die vragen komen onze adviseurs te weten wat voor u het gedroomde vastgoed is en waarnaar investeerders op zoek zijn. We begeleiden u persoonlijk bij uw woonkeuze, bekijken uw financiële situatie en bieden een excellente dienst na verkoop. En met onze verhuurdienst Innclusive nemen we u zelfs een hoop rompslomp uit handen.

Een overzicht van onze huidige projecten per provincie

Eigentijdse Nieuwbouwappartementen in Antwerpen. Wonen in de culturele hotspot met het diamantdistrict én een wereldhaven.
Stijlvolle Nieuwbouwappartementen in Brussel. Modern leven in de hoofdstad van Europa, met veel ambtenaren en expats.
Moderne Nieuwbouwappartementen in Oost-Vlaanderen. Genieten in de Gentse venrieuwde woonwijken.
Luxueuze Nieuwbouwappartementen in Vlaams Brabant. Uiterst aangenaam wonen met een panoramisch zicht over een prachtig park.


Waarom kiezen voor Immpact?

 

Toparchitecten

Immpact werkt steeds met architecten die vertrekken vanuit de leef-en werkpatronen van de bewoners.

 

Service

Ons uitgangspunt is niet: 'wat bieden wij?'. Maar wel: `wat zoekt u?' Een subtiele nuance, maar een wereld van verschil.

 

Prijs-kwaliteit

Immpact garandeert u de beste prijs voor een uitstekende kwaliteit. 
Zo haalt u het maximum uit uw budget!

 

Innclusive

Innclusive is een verhuurservice die exclusief voor Immpact-investeerders optreedt in Brussel en Antwerpen.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief