Immpact

Innclusive zoekt een commercieel administratief bediende! Vacature Commercieel Administratief Medewerker

Persoonlijk advies

CEO Philippe Janssens verwoordt het als volgt: “Ons uitgangspunt is niet: Wat hebben wij u te bieden? Maar wel: Waarnaar bent ú op zoek? Wat verwacht u van een woning? Wilt u er zelf in wonen of koopt u de woning als investering? Welk afwerkingsniveau verwacht u? Wat is uw budget?"

Aan de hand van die vragen komen onze adviseurs te weten wat voor u het gedroomde vastgoed is en waarnaar investeerders op zoek zijn. We begeleiden u persoonlijk bij uw woonkeuze, bekijken uw financiële situatie en bieden een excellente dienst na verkoop. En met onze verhuurdienst Innclusive nemen we u zelfs een hoop rompslomp uit handen.

 

 

Huidige projecten per provincie

Iedereen heeft een eigen droombeeld van de perfecte woning op een ideale locatie om elke dag opnieuw thuis te komen. Immpact heeft projecten in verschillende steden die allemaal hun specifieke kenmerken en troeven hebben. Of u nu een stadsmens bent of eerder een rustzoeker, iedereen kan bij Immpact terecht!

Wilt u eigentijds wonen, omringd door culturele hotspots en een wereldhaven? Dan kunnen onze nieuwbouw appartementen in Antwerpen u wellicht bekoren. Of misschien zoekt u een stijlvolle woonplaats in de hoofdstad van Europa. Onze nieuwbouw appartementen in Brussel bieden u doordacht comfort en een strategische ligging.

Als u wilt genieten van een panoramisch zicht over een prachtig park, dan zijn de nieuwbouw appartementen in Vlaams-Brabant iets voor u. Tot slot kunt u als stadsmens terecht in de gezellige nieuwbouw appartementen in Gent waar u kunt genieten van het historische centrum en het nieuwe bruisende stadsdeel.


Waarom kiezen voor Immpact?

 

Toparchitecten

Immpact werkt steeds met architecten die vertrekken vanuit de leef- en werkpatronen van de bewoners.

 

Service

Ons uitgangspunt is niet: 'wat bieden wij?'. Maar wel: `wat zoekt u?' Een subtiele nuance, maar een wereld van verschil.

 

Prijs-kwaliteit

Immpact garandeert u de beste prijs voor een uitstekende kwaliteit. 
Zo haalt u het maximum uit uw budget!

 

Innclusive

Innclusive is een verhuurservice die exclusief voor Immpact-investeerders optreedt in Brussel en Antwerpen.

Locaties met toekomstpotentieel

De waarde van vastgoed hangt in grote mate af van het wooncomfort. Unieke locaties, architecturale uitstraling en doordachte leefkwaliteit verzekeren u een realistisch rendement op termijn. Wilt u slim investeren, denk dan vandaag al aan wat morgen telt op de woningmarkt: vakmanschap met oog voor detail, duurzame materialen en een tijdloze uitstraling. En dat alles op plaatsen met een unieke ligging en toekomstperspectief.

Locaties spotten met toekomstpotentieel, dat is nu net de specialiteit van Immpact. We realiseren onze nieuwbouwprojecten in aantrekkelijke buurten waar iedereen morgen wil wonen. En we verkopen ze tegen de prijs van vandaag, een prijs die ook voor u perfect haalbaar is. Bent u net als Immpact overtuigd van de stijgende waarde van vastgoed? Dan luisteren wij graag naar uw noden en wensen.

 

Wilt u graag op de hoogte blijven van nieuws binnen de vastgoedmarkt, nieuwe projecten en Nieuwbouw- en Kijkzondagen? 
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

 

Ons uitgangspunt is niet:
Wat hebben wij u te bieden?
Maar wel: Waarnaar bent ú op zoek?
CEO - Philippe Janssens