02 FEBRUARI 2018

Fase twee: Charon in Lier & Delta in Antwerpen

Fase twee: Charon in Lier & Delta in Antwerpen

2018 is intussen flink opgeschoten en ook in de kantoren van Immpact zit de snelheid er al even terug in. Zo kunnen we met enige trots in twee van onze succesprojecten een nieuwe fase voorstellen.

In Lier is Charon I volledig uitverkocht in een recordtijd. Hoog tijd dus om met Charon II op de proppen te komen. Het fris en levendig ontwerp is kenmerkend voor de tweede fase van dit nieuwbouwproject. Hier kunt u ten volle genieten van het comfort van een gelijkvloers appartement met een tuin of van een dakappartement met ruim terras. Charon II heeft het allemaal en bovendien bevinden deze wooneenheden zich op een steenworp van het pittoreske centrum van Lier.

Daarnaast loopt de verkoop van project Delta als een trein! Onze dienst ontwikkeling staat te popelen om de tweede en laatste fase aan het grote publiek voor te stellen. Delta II is zonder twijfel een uniek project. Het omvat 10 appartement met elk een eigen ontwerp en ruim terras of tuin. Bovendien is het gelegen in de rustigste hoek van het woonerf, ver weg van het stadslawaai.

Bent u geïnteresseerd in een van deze nieuwbouwprojecten? Neem contact met ons op, wij helpen u met plezier verder! Op onze website vindt u alvast meer informatie over Charon en Delta.

Meer informatie over Charon
Meer informatie over Delta

< Terug naar het overzicht

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief