19 JUNI 2018

Grootste nieuwbouwproject in Antwerpen is klaar

Grootste nieuwbouwproject in Antwerpen is klaar

Immpact heeft twee jaar aan een stuk aan een strak tempo gebouwd om Residentie Leopold op te leveren. Het is het grootste wooncomplex dat de voorbije jaren in de historische binnenstad van Antwerpen gebouwd werd.

Gevarieerd aanbod

De 80 nieuwbouwappartementen en 9 nieuwbouwwoningen verkopen als zoete broodjes. Al bijna 80 % van het project is verkocht. Immpact heeft een heel gevarieerd aanbod met appartementen vanaf 300.000 euro tot penthouses van meer dan een miljoen euro. Dat zorgt ervoor dat dit vastgoed financieel bereikbaar is voor alle soorten kopers, wat een van de troeven is die Project Leopold zo succesvol maken.

Gigantische binnentuin

De toplocatie tussen de Bourlaschouwburg, het Theaterplein en De Botaniek maakt dit nieuwbouwproject uiterst interessant, zowel om er te wonen als om erin te investeren. Bovendien is de omvangrijke binnentuin van 2.900 m² de absolute eyecatcher van Project Leopold. Met een oppervlakte van bijna de helft van de Groenplaats vormt de binnentuin het ideale stukje groen om te genieten van de rust in het historische hart van Antwerpen.

 

Hebt u interesse in dit project? Ontdek meer over Project Leopold of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Wilt u graag op de hoogte blijven van nieuws binnen de vastgoedmarkt, nieuwe projecten en Nieuwbouw- en Kijkzondagen? 

 

< Terug naar het overzicht

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief