PRACHTIGE PENTHOUSE OP TOPLOCATIE 'T ZUID

Wonen in residentie Zuiderkaai is wonen met comfort nabij de Schelde in het artistieke hart van Antwerpen. In deze trendy wijk heeft u een groot aanbod aan cultuur, een brede waaier aan horecazaken, hippe bars en gezellige terrasjes. De leuke parken geven karakter aan ’t Zuid.

Hier, in residentie Zuiderkaai komt u via de lift rechtstreeks in uw penthouse die gelegen is op de 5de verdieping. Van zodra u binnenkomt ervaart u de lichtrijke ruimtes die voorzien zijn van een luxueuze afwerking. Naast de ruime leefruimte met gezellige gashaard en chique keuken, beschikt deze penthouse over twee ruime slaapkamers, bad- en douchekamer, gastentoilet en ruime berging. Ook is er airco voorzien. Vanop het riante terras dat zich over de gehele breedte van de penthouse uitstrekt kunt u met volle teugen genieten van de zon of ziet u liever vanop uw tweede terras de ruisende vingers van de wind die de Schelde strelen?

Verder heeft u de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging of gebruik te maken van een ondergrondse autostaanplaats.

 

Wij informeren u graag.

Troeven van Zuiderkaai
Nieuwbouwproject Zuiderkaai - Antwerpen - Toplocatie op ’t echte Zuid

Toplocatie op ’t echte Zuid

Nu de ontwikkeling van het nieuwe Zuid volop op gang is, wordt het oorspronkelijke, echte Zuid een nog grotere trekpleister. De wijk tussen Schelde en justitiepaleis, middenin het bruisende hart van de mode-, kunst- en havenstad, behoudt haar typische trendy karakter én krijgt er sterke troeven bij.

Nieuwbouwproject Zuiderkaai - Antwerpen - Pure klasse en comfort

Pure klasse en comfort

Net door zijn beperkte omvang mag Zuiderkaai nu al beschouwd worden als een van de aantrekkelijkste vastgoedprojecten op Antwerpen-Zuid. Het pand telt 22 prestigieuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, uitzonderlijk veel licht en ruimte en een hoge afwerkingsgraad.

Nieuwbouwproject Zuiderkaai - Antwerpen - Optimale mobiliteit

Optimale mobiliteit

Vlot de stad in- en uitrijden? Dankzij de unieke ligging van Zuiderkaai aan de op- en afritten van Ring én Singel was een woning in de stad zelden zó bereikbaar.


IN DE BUURT
Nieuwbouwproject Zuiderkaai - Antwerpen - De Lichttoren - Antwerpen

De Lichttoren - Antwerpen

Een majestueuze toren met 147 appartementen. Stuk voor stuk met eigen terras en uitzicht op de historische stad, de omgeving van ’t Eilandje of de Schelde en de haven. Ontdek alles over De Lichttoren!

Nieuwbouwproject Zuiderkaai - Antwerpen - Jordaen - Antwerpen

Jordaen - Antwerpen

Nieuwbouwproject Jordaen aan de Jordaenskaai bestaat uit vier appartementen en een duplex penthouse met luxueuze afwerking, met uniek uitzicht langsheen de Scheldekaaien. U profiteert hier bovendien volop van haar ligging vlakbij het historisch centrum van Antwerpen. Ontdek alles over Jordaen.

Nieuwbouwproject Zuiderkaai - Antwerpen - Delta II - Antwerpen

Delta II - Antwerpen

In Delta II heeft elk appartement een ruim en zuidgericht terras. De wooneenheden op de gelijkvloerse verdieping krijgen flinke stadstuinen met achteraan een private fietsberging, terwijl de penthouses over gevelbrede terrassen beschikken. Delta II is gelegen in een rustige hoek van het woonerf, ver weg van het stadslawaai. Ontdek alles over Delta II!

Nieuwbouwproject Zuiderkaai - Antwerpen - Doktoren - Antwerpen

Doktoren - Antwerpen

Deze woontoren op ’t Eilandje is perfect gelegen. Rustzoekers kunnen gezellig vertoeven aan het water en stadsmensen kunnen een terrasje doen in de stad. En dan hebben we het nog niet over de vele trekpleisters in de buurt. Ontdek alles over Doktoren!

Ontdek de visie van de architect

LSIE STRUCTUUR ARCHITECTEN

Een eigentijds ontwerp dat trends en mode overstijgt. Om de troeven van deze locatie optimaal te benutten, koos het architectenbureau voor een tijdloze architectuur. De geleding in de gevel baseert zich op de stijlvolle historische panden rondom. Ook de hoge ramen aan de voorgevel vinden hier hun oorsprong, en verzekeren een royale lichtinval die bijdraagt aan het ruimtelijk gevoel. Door de hoogwaardige afwerkingsgraad en materiaalkeuze zal dit prestigieus project een blijvende waarde vertegenwoordigen in deze klassevolle buurt.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief