Prachtig nieuwbouwproject naar een ontwerp van Crepain Binst Architecture, gelegen aan de rand van Antwerpen, één van de snelst groeiende huurmarkten van België. Zeer strategisch gelegen aan alle uitvalswegen naar de Kempen, Brussel en Gent. Vlakbij Spoor Oost, een stadsontwikkelingsproject van 11ha dat sportvelden, park en parking zal combineren. Aan deze veelbelovende toplocatie bouwen we appartementen met veel licht, een ondergrondse parking en spectaculaire uitzichten over stad en omgeving.

Troeven van Park Oost
Nieuwbouwproject Park Oost -  Tussen het Rivierenhof en het Spoor Noord

Tussen het Rivierenhof en het Spoor Noord

Nu de plannen voor het Spoor Oost een concrete vorm hebben gekregen, is een groene verbinding tussen het Rivierenhof en Park Spoor Noord niet meer veraf. We kunnen u nu al vertellen over de bloeiende toekomst voor dit stadsdeel in ontwikkeling. Maak een afspraak met onze adviseurs voor een heldere vooruitblik.

Terras, wintertuin of buitenkamer?

Elk van de appartementen in Park Oost werd zodanig ontworpen, dat u zich als toekomstige bewoner nu al kunt verheugen op een spectaculair uitzicht over het groen van het Rivierenhof en de Antwerpse stadsparken. De appartementen zijn voorzien van ruime terrassen en de doordachte oriëntering van de raampartijen zorgt er voor dat woonruimte en omgeving met elkaar versmelten.

Nieuwbouwproject Park Oost - Recreatie op Spoor Oost

Recreatie op Spoor Oost

Spoor Oost, zo’n 10,8 hectare groot, is ingericht als grote publieke ruimte voor polyvalent gebruik. In de zomer brengen de publieke pleinen de buurt samen, terwijl deze vrije ruimte wordt ingezet als parkeerplek tijdens het wintercultuurseizoen. Deze invulling realiseert een dubbele doelstelling voor vrijetijdsbesteding en mobiliteit. Park Oost zal ook bijdragen aan de vergroening van de buurt. 27 februari 2016 werden er al 500 bomen en 3700 stuks groengoed geplant.

Nieuwbouwproject Park Oost - Tramtunnel voor Tram 10

Tramtunnel voor Tram 10

Tram 10 zal op het kruispunt Turnhoutsebaan/Noordersingel ondergronds rijden. Deze tramlijn verstoort de andere tramgebruikers niet meer. Zo kan het verkeer vlotter rijden en wordt het kruispunt veiliger gemaakt. ​Sinds 17 april 2017 maakt Tram 10 gebruik van de Antwerpse premetro via de Reuzenpijp.

Nieuwbouwproject Park Oost - De Groene Singel

De Groene Singel

De Groene Singel is een veelbelovend mobiliteitsproject. In de loop van 2017 wordt de Noordersingel tussen de Stenenbrug en de Turnhoutsebaan heraangelegd. Hierdoor ontstaat er meer open ruimte. ​Daarbovenop worden de kruispunten overzichtelijker en veiliger ingericht. De Turnhoutsepoort en Statieleipoort krijgen een duidelijke functie als autoverbinding en als fietspoort.

Nieuwbouwproject Park Oost -  Toegangspoort tot de stad

Toegangspoort tot de stad

Antwerpen-Oost is dé toegangspoort voor wie vanuit de randgemeenten en de Kempen het levendige stadscentrum wil bereiken. Het openbaar vervoer, de Ring en de Singel lagen sowieso in de onmiddellijke nabijheid. Dankzij de aanleg van fietspassages naar het stadscentrum en het Rivierenhof wordt dit knooppunt één van de aantrekkelijkste locaties in Antwerpen.

Ontdek de visie van de architect

CREPAIN BINST ARCHITECTURE

Topontwerp met natuurlijke lichtinval op een toekomstlocatie in volle ontwikkeling. De ruime zuidgeoriënteerde terrassen vormen het verlengde van de leefruimte en creëren een aangenaam binnen-en buitengevoel. De bewoners kunnen zich dan ook verheugen op royale lichtinval en een spectaculair uitzicht over stad en omgeving. Door haar strategische ligging en stijlvolle uitstraling is het gebouw een echte eyecatcher langs de toegangswegen van Antwerpen

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief