Midden in de Europese wijk ligt Montoyer, met 35 prachtig afgewerkte appartementen en penthouses. Tegenover het parlement, dus de gedroomde locatie voor Europese ambtenaren en kapitaalkrachtige expats. Met onze aantrekkelijke prijzen een gedroomde investering voor u.

 

Troeven van Montoyer
Nieuwbouwproject Montoyer - Brussel - Koop een appartement tegenover het parlement

Koop een appartement tegenover het parlement

Montoyer heeft een uitzonderlijke ligging: tegenover het Europees parlement en vlakbij de gezellige Place de Luxembourg, met z’n vele trendy cafés en restaurants. Hier is het altijd aangenaam werken én leven.

Nieuwbouwproject Montoyer - Brussel - Uniek wooncomfort

Uniek wooncomfort

Dit project bevindt zich in een buurt waar weinig andere appartementen te vinden zijn. Europese ambtenaren en veeleisende expats wonen hier op wandelafstand van alle belangrijke instellingen en kantoren. Daarnaast is er een ondergrondse parking.

Nieuwbouwproject Montoyer - Brussel - De huurders staan klaar

De huurders staan klaar

Kijk naar de exclusieve locatie en de afwerking van Montoyer. U ziet meteen: dit is een unieke investering. Hiervoor vindt u altijd kapitaalkrachtige huurders die u jaar na jaar een mooi rendement garanderen. En met de lage rentes van vandaag is er geen beter moment om in Montoyer te investeren.

Nieuwbouwproject Montoyer - Brussel - Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

U wilt de zekerheid dat uw investering altijd goed rendeert? Geen probleem, dankzij Innclusive. Deze verhuurdienst staat exclusief ten dienste van Immpact-investeerders in Brussel en Antwerpen. We verhuren uw investering op een vlotte en zorgeloze manier met een maximum aan service. Zonder moeite, zonder administratieve rompslomp. Het enige wat u hoeft te doen is investeren.

In de buurt
Nieuwbouwproject Montoyer - Brussel - Fenix

Fenix

Nieuwbouwproject Fenix is gelegen in de gemeente Evere. Door de centrale ligging geniet u van een panoramisch zicht over de stad. Een fraai uitzicht, met het groene karakter van de nieuwe parken. Alle appartementen zijn voorzien van doordacht comfort en een hoogstaande afwerking. De parketvloeren in uw leefruimtes zorgen voor een warm gevoel. Ontdek alles over Fenix.

Ontdek de visie van de architect

DDS & PARTNERS ARCHITECTS

Een prestigieus project dat perfect kadert in de Europese wijk. Om de troeven van deze internationale locatie optimaal te benutten, koos het architectenbureau voor standingvolle appartementen. Dankzij de robuste en stijlvolle materialisatie integreert het ontwerp zich naadloos met de architectuur van deze kantoorwijk. Met de royale lichtinval en het bijzondere uitzicht ervaart de bewoner het moderne stadsleven van Brussel.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief