Betaalbaar, rustig en gezellig wonen in een bosrijke omgeving. Met Mondriaan boekt u elke dag een plekje rust. Dit eigentijds project met 27 ruime appartementen en 2 vrijstaande woningen werd immers ontworpen met een prachtig uitzicht op groene tuinen. Een lust voor het oog, een genot om in te wonen.

Nieuwbouwproject Heusden-Zolder - Modern gestileerd

Modern gestileerd

Mondriaan is een eigentijds bouwconcept ingeplant in het groen. De moderne architectuur combineert strakke geometrische vormen met functioneel ingedeelde leefruimten in hoogwaardige afwerking. Dankzij de lichte materialen ervaart u op elk moment een aangename lichtinval. Daarbovenop genieten bewoners van een prachtig uitzicht over het frisgroene plein of de unieke binnentuin met waterelement.

Nieuwbouwproject Heusden-Zolder - Groen en Gezinsvriendelijk

Groen en Gezinsvriendelijk

Het woonproject is gelegen vlakbij de rustige dorpskern van Boekt in Limburg. De bossen ‘Vogelzangbos’ en ‘De Molenheide’ maken het de ideale plek om kinderen te laten opgroeien. Met bewegwijzerde wandelwegen, fiets- en mountainbikeroutes is er genoeg gezonde recreatie voor de sportievelingen. Steden als Hasselt en Genk bieden op slechts een kwartier rijden een breed aanbod aan cultuur en ontspanning.

Nieuwbouwproject Heusden-Zolder - Harmonieus wooncomfort

Harmonieus wooncomfort

De zonovergoten buitenruimtes, in de vorm van groene tuinen of riante terrassen, verzekeren een ruimtelijk gevoel. De doordachte oriëntering van de raampartijen zorgt er trouwens voor dat de woonruimte en omgeving harmonieus in elkaar overvloeien. Hierin spelen de duurzame groendaken hun esthetische en natuurlijk isolerende rol. Één met de omgeving. Voor uw dagelijks leefcomfort kan u beschikken over een berging, lift en toegang voor mindervaliden.

Nieuwbouwproject Heusden-Zolder - Vlot pendelen en parkeren

Vlot pendelen en parkeren

Boekt, een deelgemeente van Heusden-Zolder, combineert een uiterst rustige ligging met een uitstekende toegang tot de verbindingswegen. Pendelaars profiteren elke dag van vlot woon-werkverkeer via de E313 en E314. Vaarwel aan filerijden! En wanneer u terug thuiskomt, kan u de wagen gemakkelijk achterlaten op de beschikbare parkeerplaatsen.

Ontdek de visie van de architect

WIL BOTS

Moderne architectuur die harmonieus is ingeplant in de groene omgeving. Om de troeven van deze locatie optimaal te benutten, koos de architect voor een innovatieve vormentaal. Dankzij een samenspel van heldere, witte volumes, wordt de diversiteit aan types appartementen en woningen aantrekkelijk gepresenteerd. De functionele indeling en de oriëntatie van de ramen zorgen voor een perfecte integratie van het binnen- en buitengevoel.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief