De Jordaenskaai, genoemd naar de 17e eeuwse kunstschilder Jacob Jordaens, is het gezicht van dit luxueuze paradepaardje op de kaaien van Antwerpen. Met haar ligging vlakbij ‘het Steen’, het oudste bewaarde gebouw van Antwerpen, combineert dit nieuwbouwproject een vleugje Antwerpse nostalgie met een uniek uitzicht langsheen de Scheldekaaien.

De luxueuze afwerking van deze vier appartementen en het duplex penthouse, voorzien van een ruim terras, zorgt ervoor dat dit project weldra tot één van Jordaens’ mooiste werken zou kunnen behoren. U profiteert hier bovendien volop van haar ligging vlakbij het historisch centrum van Antwerpen.

 

Immpact Karaat

Troeven van Jordaen
Nieuwbouwproject Jordaen - Antwerpen - Luxueus ontwerp

Luxueus ontwerp

Net door zijn exclusiviteit mag Jordaen nu al beschouwd worden als een van de aantrekkelijkste vastgoedprojecten langsheen de kaaien van Antwerpen. Het pand telt vier prestigieuze appartementen en één duplex penthouse, voorzien van uitzonderlijk veel lichtinval en een hoge afwerkingsgraad.

Nieuwbouwproject Jordaen - Antwerpen - Langs de Schelde

Langs de Schelde

Een mooier zicht op de Schelde zal je moeilijk elders vinden. Gaat uw hart ook sneller slaan van de lichtjes van de Schelde?

Nieuwbouwproject Jordaen - Antwerpen - Wooncomfort

Wooncomfort

Onze architecten ontworpen uw appartement voor maximaal wooncomfort. De grote ramen laten u genieten van een royale lichtinval. Voor extra zon neemt u plaats aan tafel op de ruime terrassen. Bovendien heeft u een magnifiek uitzicht langsheen de oevers van de Schelde. Dit alles in combinatie met een luxueuze afwerking van alle appartementen zorgt ervoor dat dit ongetwijfeld het paradepaardje wordt van de kaaien van Antwerpen.

Nieuwbouwproject Jordaen - Antwerpen - Vlakbij de hotspots van ‘t Stad

Vlakbij de hotspots van ‘t Stad

Vanuit Jordaen ben je in geen tijd in het historisch centrum van Antwerpen. Met bekende Antwerpse trekpleisters (de Grote Markt, de Groenplaats, de Meir, het MAS, …) en tal van horecazaken, meubelzaken, kledingwinkels en lokale handelaars op slechts een boogscheut van de Jordaenskaai behoort haar locatie tot één van de beste in Antwerpen. Ook openbaar vervoer, cultuur en tewerkstelling lag nog nooit meer binnen handbereik.

Nieuwbouwproject Jordaen - Antwerpen - Mobiliteit

Mobiliteit

U rijdt al in enkele minuten door de Waaslandtunnel naar linkeroever, de E34 en de E17. Dankzij de strategische ligging van Jordaen zijn ook de E19 en andere Europese wegen gemakkelijk bereikbaar. Sportievelingen fietsen of wandelen vanuit de Jordaenskaai moeiteloos naar de stadskern.

IN DE BUURT
Nieuwbouwproject Jordaen - Antwerpen - Project Leopold

Project Leopold

Residentie Leopold biedt klassevolle en kwaliteitsvolle appartementen in Antwerpen. In elk detail herkent u een hoogwaardige afwerking. De architecten kozen immers zorgvuldig elke materiaalsoort uit. Het resultaat? Een loepzuivere stilering en vernuftige indeling zorgen voor een sierlijke eenheid. Ontdek alles over Project Leopold!

Nieuwbouwproject Jordaen - Antwerpen - Zuiderkaai

Zuiderkaai

Door zijn beperkte omvang mag Zuiderkaai beschouwd worden als een van de aantrekkelijkste vastgoedprojecten op Antwerpen-Zuid. Het pand telt 22 prestigieuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, uitzonderlijk veel licht en ruimte en een hoge afwerkingsgraad. Ontdek alles over Zuiderkaai.

Nieuwbouwproject Jordaen - Antwerpen - De Lichttoren - Antwerpen

De Lichttoren - Antwerpen

Een majestueuze toren met 147 appartementen. Stuk voor stuk met eigen terras en uitzicht op de historische stad, de omgeving van ’t Eilandje of de Schelde en de haven. Ontdek alles over De Lichttoren!

Nieuwbouwproject Jordaen - Antwerpen - Delta II - Antwerpen

Delta II - Antwerpen

In Delta II heeft elk appartement een ruim en zuidgericht terras. De wooneenheden op de gelijkvloerse verdieping krijgen flinke stadstuinen met achteraan een private fietsberging, terwijl de penthouses over gevelbrede terrassen beschikken. Delta II is gelegen in een rustige hoek van het woonerf, ver weg van het stadslawaai. Ontdek alles over Delta II!

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief