Een groene wijk waar gezinnen zich thuis voelen, met een optimale bereikbaarheid naar Antwerpen, Mechelen én Brussel toe. Dat is het unieke concept van het woonerf Horta Nova, aan de rand van het landelijke Kontich. Vijftien appartementen en zes duplexappartementen met tuin nestelen er zich in de rust en het groen. Comfortabel, kindvriendelijk en met veel oog voor ruimte.

Troeven van Horta Nova
Nieuwbouwproject Kontich - Immpact - Welkom in de groene buurt

Welkom in de groene buurt

Horta Nova, letterlijk ‘Nieuwe Tuin’, is een nieuw woonerf in Kontich en heeft alles wat een buurt vandaag moet hebben. Veel rust en groen, gezellige woon- en recreatieruimte én ondergrondse parkeergelegenheid voor de bewoners. En het ligt vlakbij het grootste natuurgebied van Kontich, het Broekbos.

Nieuwbouwproject Kontich - Immpact - Duplexappartement of appartement?

Duplexappartement of appartement?

De vijftien 2- en 3-slaapkamerappartementen en zes duplexappartementen zijn doordacht ingeplant met rondom veel groen en een slim evenwicht tussen binnen- en buitenruimte. De groene ligging op een steenworp van het centrum maakt van dit woonerf een toekomstgerichte investering.

Nieuwbouwproject Kontich - Immpact - Vlot pendelen en parkeren

Vlot pendelen en parkeren

Het station en de nabijheid van grote verkeersassen naar Antwerpen, Mechelen en Brussel maken een vlot woon-werkverkeer mogelijk en zorgen ervoor dat u ook mee profiteert van de voorzieningen van een echte stad. En ondanks een zeer gunstige mobiliteitsscore blijft Horta Nova nog altijd een haalbare kaart voor uw budget!

Ontdek de visie van de architect

Denies-D’hollander

Mooie, moderne woningen waarbij een hoge woonkwaliteit wordt vooropgesteld. Om de troeven van deze locatie optimaal te benutten, koos het architectenbureau voor een mix van comfortabele appartementen met bijzondere aandacht voor open ruimte en groen. De zorgvuldig aangelegde tuin fungeert als ontmoetingsplek en vormt het groene hart van het project. Het project integreert zich hiermee op een kwalitatieve manier in het straatbeeld en in de omgeving.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief