Een appartement, gelegen in een groene oase en toch overal dichtbij? Welkom in Geelvink. U merkt snel dat dit een uniek vastgoedproject is. Alle appartementen beschikken over een ruim leefterras of tuin met een uitzicht op een privaat binnenplein. In deze gastvrije omgeving voelt u zich gegarandeerd thuis.

Troeven van Geelvink

Slim wooncomfort

Geelvink heeft het allemaal: ontworpen woningen worden er afgewerkt met oog voor detail en gebruik van duurzame materialen. Dankzij het ruimtelijke gevoel en een functionele indeling profiteert u elke dag van slim wooncomfort. In dit filmpje laten we befaamde architectenbureaus Crepain Binst en Architecten NV aan het woord over dit unieke project.

Nieuwbouwproject Geel - Oase van rust

Oase van rust

Bewoners kunnen kiezen uit een leefterras of privé-tuin. Een prachtig uitzicht krijgt u sowieso. De zongerichte appartementen zijn immers georganiseerd rond een kindvriendelijk en groen binnenhof. U geniet daarbij van een stijlvolle aanplanting en de kinderen halen er hun hart op het speelplein. Het gebruik van een poort zorgt voor een semi-privaat karakter. Geelvink staat garant voor wonen in een oase van rust.

Nieuwbouwproject Geel - Mobiliteit is een prioriteit

Mobiliteit is een prioriteit

Groen wonen… maar toch overal dichtbij! Dit wooncomplex bevindt zich op slechts 500 meter wandelen van de dorpskern. Het ruim ondergronds parkeerterrein houdt de leefruimte autovrij en gezellig. Pendelaars kunnen via de E313 vlot naar Antwerpen, Hasselt of Maastricht. Het treinstation is trouwens vlakbij en het openbaar vervoer krijgt op korte termijn een centrale verzamelplaats in Werft.

Nieuwbouwproject Geel - Buurt in beweging

Buurt in beweging

In Geel zijn er heel wat stadvernieuwingen in volle uitvoering. De projecten van Gheelodroom stuwen deze stad naar de toekomst. Zo kreeg het marktplein een nieuw gezicht. De belangrijkste ontwikkeling is de groene bereikbaarheidsas waarlangs Geelvink ligt. Aan de overkant van het project wordt bovendien een nieuw plein aangelegd. Inwoners worden goed verwend qua vrijetijdsbeleving, want een gevarieerd aanbod cultuur en sportvoorzieningen ligt op wandelafstand.

Ontdek de visie van de architect

BINST ARCHITECTS & DE ARCHITECTEN NV

Een duurzaam project gelegen op de bereikbaarheidsas tussen centrum en ring in een groene omgeving. Om de troeven van deze locatie optimaal te benutten, kozen de architectenbureaus De Architecten NV en Binst Architects voor wooncomfort en functionaliteit. Dankzij de efficiënte indeling zijn de appartementen volledig afgestemd op het hedendaags levenspatroon. De ruime leefterrassen met een ideaal zicht op het groene binnenplein laten de bewoner optimaal genieten van het groen.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief