Immpact is verheugd om na eerdere projecten Wings en Bargiekaai met het nieuwbouwproject Dok33 terug te keren naar Gent. Deze keer kozen we voor het bruisende stadsdeel aan de Oude Dokken, ten noorden van het historische centrum.

Sinds de industrie en logistiek zich steeds verder buiten Gent vestigde, is er een zee van ruimte vrijgekomen voor nieuwe ontwikkelingen. Met respect voor de historiek van de oude schipperswijk werkt Gent aan een hippe nieuwe woonwijk aan het water, rijkelijk voorzien van parken en publieke faciliteiten. Ook voor een avondje ontspanning of een uitstap met je gezin hoef je niet ver. Dok33 ligt op een boogscheut van het historisch centrum en vlakbij het gloednieuw winkelcentrum Dok Noord.

In deze trendy wijk bouwt Immpact het kleinschalige Dok33 met 18 appartementen. Ze beschikken elk over een royale tuin of terras en een leefruimte met ramen van maar liefst 7 meter breed.

Troeven van Dok33
Nieuwbouwproject Dok33 - Gent - De Oude Dokken - Nieuwe woonwijk

De Oude Dokken - Nieuwe woonwijk

Met de verhuis van alle havenactiviteiten naar de noordelijk gelegen dokken heeft stad Gent besloten dit gebied om te vormen tot nieuw woongebied aan het water. De wijk ondergaat de komende jaren een flinke transformatie met onder meer nieuw groengebied, recreatiegebied rondom de oude dokken, nieuwe scholen, een sporthal, enz. De ontwikkeling gebeurt met bijzondere aandacht voor voetgangers en fietsers. Kortom, een wijk met een enorm toekomstpotentieel!

Nieuwbouwproject Dok33 - Gent - Wooncomfort

Wooncomfort

Iedereen houdt van daglicht in zijn leefruimte, daarom is elk appartement in “Dok33” voorzien van een raampartij van wel 7m breed. Het leuke lijnenspel in de gevel maakt Dok33 tot een levendig element in het straatbeeld. De gelijkvloerse appartementen hebben een zeer ruime stadstuin, een veilige speelplek voor de kids of een plek om gezellig te barbecueën. De penthouses profiteren dan weer van een prachtig uitzicht.

Nieuwbouwproject Dok33 - Gent - Genieten op zijn Gents

Genieten op zijn Gents

Voor de echte levensgenieter is “Dok33” de ideale uitvalsbasis. Zowel de gezellige straten van Het Patershol als het historische centrum met een overvloed aan horecazaken en culturele activiteiten ligt op wandelafstand. Vlak om de hoek kan je voor een dagje shoppen terecht in winkelcentrum ‘Dok Noord’. Alsof dat niet voldoende is, kan je in deze kleurrijke wijk op ontdekkingstocht naar verschillende wereldse specialiteiten en authentieke handelszaken.

Nieuwbouwproject Dok33 - Gent - Mobiliteit

Mobiliteit

Gent heeft een grote voorsprong op andere Vlaamse steden wat betreft fietsinfrastructuur, ook in de wijk rond Dok33 staan fietsers en voetgangers centraal. Daarnaast zal de buurt een nieuwe tramlijn mogen verwelkomen. Zo zal u zich nooit zorgen hoeven te maken over de verplaatsingen doorheen de stad. Toch een grotere uitstap gepland, dan rijdt u eenvoudig uw auto uit de ondergrondse parking via de vlakbij gelegen R40 en R4. Springt u liever op de trein, dan bevindt station Gent-Dampoort op wandelafstand van uw voordeur.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief