Start u een nieuw leven in een gezinsvriendelijke buurt in een bosrijke omgeving? Nabij het Rivierenhof in Deurne-Zuid biedt Residentie Corneel 25 eigentijdse appartementen met zicht op weelderig groen. Winkels, scholen en openbaar vervoer, u wandelt of fietst er allemaal zorgeloos naar toe vanuit uw woonst. In Residentie Corneel is alles voorzien om een rijk gevuld familieleven uit te bouwen!

Troeven van Corneel
Nieuwbouwproject Corneel - Deurne - Parken troef

Parken troef

Met haar indrukwekkende fauna en flora, heeft Deurne zich opgewerkt tot het groene district van de grootstad Antwerpen. Het Rivierenhof mag zich terecht de titel “mooiste en grootste park van Antwerpen” toe-eigenen, en qua vrijetijdsbesteding is Park Schijn de ideale recreatieplek. Ook in omvang zijn de twee aan elkaar gewaagd. Voor een verfrissende zwempartij in een ecozwemvijver moet u natuurlijk in Park Boekenberg zijn. De grootste van Europa! Deze omliggende parken verwelkomen u ook altijd voor een aangename wandeling.

Nieuwbouwproject Corneel - Deurne - Optimale verbinding met Antwerpen

Optimale verbinding met Antwerpen

Met de sneltram bereikt u in een kwartiertje het centrum van Antwerpen. Tram- en bushalte bevinden zich immers om de hoek. Sportievelingen fietsen vanuit Deurne moeiteloos naar Park Spoor Noord en de stadskern. Als bewoner van residentie Corneel staat u altijd vlot in verbinding met Antwerpen.

Nieuwbouwproject Corneel - Deurne - Een rustige en autoluwe leefomgeving

Een rustige en autoluwe leefomgeving

Met Corneel kiest u bewust voor rustig en autoluw wonen in een doodlopende straat. Zonder in te boeten aan mobiliteit. Vanuit uw woning bereikt u op slechts enkele minuten de oprit naar de E313 en de ring rond Antwerpen. Bovendien beschikt u over een praktische ondergrondse parking.

Nieuwbouwproject Corneel - Deurne - Buitenspelen zonder zorgen

Buitenspelen zonder zorgen

Buitenspelen is een voorrecht als kind. Een grote tuin om in te ravotten is dan ook plezier het hele jaar door. De zonnige terrassen bieden zicht op weelderig groen en de achterzijde kijkt uit op de omvangrijke tuin. Ook buitenhuis merkt u dat Corneel gezinsvriendelijk is geconcipieerd. Auto’s worden geweerd uit het straatbeeld, wat extra levenskwaliteit oplevert.

Nieuwbouwproject Corneel - Deurne - Divers cultureel patrimonium

Divers cultureel patrimonium

Laat u verrassen door het veelzijdige erfgoed van Deurne. Het Gallifort, het Bisschoppenhof, de Zwarte Arend, het zijn slechts enkele van een rits kastelen in Deurne, waarvan het ene al imposanter dan het andere! Zowel het Natuurhistorisch Museum Boekenberg als het Renaat Braem Huis liggen vlakbij. Voor architectuurliefhebbers zijn er talrijke voorbeelden van modernisme te vinden alsook mooie staaltjes van de typische pelgrimarchitectuur zoals het huis van Flor Van Reeth.

Nieuwbouwproject Corneel - Deurne - Sporten en shoppen

Sporten en shoppen

Niets zo gezond als sporten in open lucht: De Deurnese sportclubs voor tennis, voetbal, skiën, korfbal, hockey, etc. bieden voor elke sportieveling een uitlaatklep. Ook indoor sportfaciliteiten zijn ruimschoots aanwezig zoals de zwemsport, volleybal, en zo veel meer. Bovendien kan u ook naar de Royal Antwerp Aviation Club om vliegervaring op te doen. En valt het weer tegen, dan gaat u ontspannen shoppen in het shoppingcenter van buurgemeente Wommelgem.

Extra Sfeer
Nieuwbouwproject Corneel - Deurne - Boekenbergpark

Boekenbergpark

Met de unieke ecologische zwemvijver

Ontdek de visie van de architect

m² architecten

Een eigentijdse architectuur met een tijdloos karakter. Het ontwerp is opgebouwd uit een strak lijnenspel. De afwisseling tussen licht en donkere muren zorgt voor een dynamisch uitzicht. Mooie ruime leefterrassen en wandhoge schuiframen staan garant voor een overvloedige lichtinval. Het uitzicht langs de achterzijde laat u elke dag genieten van een groene omgeving.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief