Nabij het Boekenbergpark in Deurne-Zuid biedt Residentie Arc 100 moderne 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen met een mooi zicht op eigen parktuin. Ruime terrassen en een ondergrondse parking vergroten uw comfort.

U profiteert voluit van de strategische ligging vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer én de snelverbinding met het Antwerpse centrum. Arc ligt op fietsafstand van enkele mooie parken met een zwemvijver, een openluchttheater, kastelen en speelzones. Deurne is het groenste district van Antwerpen en verwent u met een gevarieerd en wervelend aanbod aan cultuur en sportactiviteiten. Arc: een markant woonproject!

Troeven van Arc
Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Absoluut wooncomfort

Absoluut wooncomfort

Onze architecten ontworpen uw appartement voor maximaal wooncomfort. De grote ramen laten u genieten van een royale lichtinval. Voor extra zon neemt u plaats aan tafel op het terras. De achterzijde van het gebouw geeft een uitzicht over de gemeenschappelijke tuin.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Aantrekkelijke ligging in Deurne

Aantrekkelijke ligging in Deurne

Dit project is gelegen tussen de bruisende metropool en de rustigere buitenwijken. In Deurne geniet u van de voordelen van de Antwerpse grootstad (slechts 4 km): alle faciliteiten, openbaar vervoer, cultuur en tewerkstelling. Voor een uitgebreid aanbod aan winkels bent u snel in buurgemeente Wijnegem met het Shopping Center.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Al de rest is park(tuin)

Al de rest is park(tuin)

Deurne is met voorsprong het groenste district van Antwerpen. In het kleinschalige Boekenbergpark geniet u tijdens de zomer van een unieke ecozwemvijver. In de winter laten de "ijsberen" u herbronnen tegen vriestemperaturen. Het Boelaerpark organiseert interessante activiteiten en het Antwerpse park der parken, het Rivierenhof, nodigt uit om te ravotten op de pleinen. Bovendien bent u er te gast in het openluchttheater of op de kinderboerderij.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Altijd mobiel, overal dichtbij

Altijd mobiel, overal dichtbij

De Dascottelei staat garant voor mobiliteit. 7 bus- en tramverbindingen liggen op wandelafstand en brengen u tegen hoge frequentie overal in Antwerpen en naar het station van Berchem.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Ambitieus ontwerp

Ambitieus ontwerp

Arc ontleent haar naam aan het Franse begrip "boog", een directe verwijzing naar de vorm van het gebouw. Die volgt naadloos de curve van de Dascottelei. Deze vorm heeft geen effect op de woonruimtes die een normale rechthoekige vorm hebben.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Authentiek én atypisch leven

Authentiek én atypisch leven

De boog kan niet altijd gespannen staan. Vrijetijdsbeleving is zeer gevarieerd in Deurne, met toffe cafés en restaurants. Doorheen het district pronken boeiende musea en fantasierijke kastelen zoals het Gallifort, Te Couwelaar of het Rivierenhof. Deze 130 hectare groen is trouwens de ideale recreatieplek voor atypische sporters: boogschieten, baseball, minigolf, vissen, enz.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Antwerpse stadsontwikkeling

Antwerpse stadsontwikkeling

In het recente verleden werd de buurt heraangelegd met nieuwe straten en tramlijnen. Deze aanpassingen brachten extra leefkwaliteit en een veiliger verkeer. De groene omgeving kreeg ook zorg en aandacht. Park Groot Schijn is nu een plezier voor jong en oud. De atletiekpiste, het voetbalplein en de korfbalvelden zijn verbeterd. De volkstuinen en het speelbos vervolmaken dit park tot een extra aantrekkelijke recreatieplek. Deze buurt gaat een nieuwe toekomst tegemoet.

Ontdek de visie van de architect

Louis Caron Architecten

Een stijlvol ontwerp dat mooi aansluit bij de klassieke buurtarchitectuur. Om de troeven van deze locatie optimaal te benutten, koos de architect voor terrassen in een boogvorm. Zo volgt het gebouw naadloos de vorm van de straat. De voorgevel kreeg een trendy afwerking met witte beton en aluminium ramen. De tussenwanden op de leefterrassen zijn afwisselend in mat glas of houten wand. Zij bezorgen het gebouw een warme, levende toets. Door de combinatie van witte beton, grote ramen en houtpanelen kan Arc een sterke identiteit neerzetten met een frisse uitstraling.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief