Vraag meer informatie aan Volg uw werf

Stijlvol wonen langs het water vlak bij Park Spoor Noord en ’t Eilandje. ‘Nieuwe Kade’ telt 89 eigentijdse kwaliteitsappartementen. Dankzij het gezellige leefterras, de ondergrondse parking en de groene omgeving is alles voorzien voor comfortabel leven in de stad. De unieke ligging in hartje Antwerpen maakt dit prestigieuze project een slimme investering.

1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen te koop. Prijzen vanaf € 169.800.
(exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

PROJECT
Nieuwbouwproject Nieuwe Kade - Immpact - Investeer vandaag  in dé toplocatie van morgen

Investeer vandaag in dé toplocatie van morgen

Een ambitieus stadsontwikkelingsproject geeft deze bruisende buurt binnenkort een totaal nieuw gezicht. Wonen langs de kade wordt hier werkelijkheid.

Nieuwbouwproject Nieuwe Kade - Immpact - Vlakbij de hotspots van ‘t Stad

Vlakbij de hotspots van ‘t Stad

Nieuwe Kade bevindt zich vlakbij Park Spoor Noord, de groene long van de stad. Op wandelafstand ligt ‘t Eilandje, een karaktervolle stadswijk bij de haven met exuberante historiek. Hier kan u ook het befaamde MAS bezoeken naast de jachthaven. De bewoners kunnen er genieten van een waaier aan activiteiten binnen kunst, cultuur en sport. De geplande stadsontwikkeling zal nog een extra boost geven aan deze leefplek.

Een moderne ecowijk gericht op de toekomst

De stadsontwikkeling opent vele perspectieven, letterlijk en figuurlijk. Dankzij de heraanleg van het verbindingskanaal wordt water terug in de stad gebracht. De bomenrijen langs het woonerf versterken bovendien de natuurlijke omgeving. Een aangename recreatieplek voor jong en oud, met gezellige pontons en groene speelpleintjes. De toekomst is hier al thuis. Met de nieuwste technologie wordt een energie- en milieuvriendelijke wijk uitgebouwd.

Vlot de stad in en uit

Rustig wonen … én aangesloten op het bruisende stadsleven. Met het openbaar vervoer, De Groene Singel en de aanleg van een fietsbrug ontvouwt de mobiliteit zich op maat van de moderne stadsmens. Deze vlotte verbindingen brengen u op enkele minuten naar E19 en A12. Het ruim ondergronds parkeerterrein houdt de leefruimte trouwens autovrij en gezellig. Uw wagen vindt hier zijn veilige thuishaven.

IJZERLAAN
Nieuwbouwproject Nieuwe Kade - Immpact - Wonen aan de kade

Wonen aan de kade

De stadsontwikkeling behartigt een unieke woonbeleving midden in ‘t Stad. Met de heraanleg van het verbindingskanaal tussen Lobroekdok en Asiadok krijgt de buurt een gezellige groene kanaaloever langs de Yzerlaan. Het woonerf wordt bovendien verfraaid met speelse pontons, zittrappen en een groene wandel- en fietsboulevard. De bewoners kunnen hier echt genieten van het zicht op het water.

Nieuwbouwproject Nieuwe Kade - Immpact - Moderne architectuur en slim wooncomfort

Moderne architectuur en slim wooncomfort

Nieuwe Kade/ Yzerlaan omvat 89 eigentijdse kwaliteitsappartementen met 1-, 2- of 3- slaapkamers. Dankzij de hoge raampartijen ontvangen de leefruimtes een optimale lichtinval.. Bovendien kijken de aansluitende leefterrassen uit op het levendige binnenplein.

Nieuwbouwproject Nieuwe Kade - Immpact - Visie van de Architect: Polo Architects

Visie van de Architect: Polo Architects

Eigentijdse, stijlvolle kwaliteitsappartementen langs het water. Het architectenbureau ontwierp een strak gestileerd gebouw, dat zich als een sculptuur inpast in zijn omgeving. Een toekomstige landmark in de Antwerpse skyline. Het groene binnengebied, rond de Koffienatie (een loftgebouw in het midden van de site), fungeert als een gezellige rustplek, die in verbinding staat met de heropgewaardeerde buurt. Deze elementen creëren een unieke woonbeleving in hartje Antwerpen.

KOFFIENATIE
Nieuwbouwproject Nieuwe Kade - Immpact - Wonen aan een groen binnengebied

Wonen aan een groen binnengebied

Het project Koffienatie maakt deel uit van een prestigieus totaalconcept aan de IJzerlaan. Een voormalige koffiebranderij en opslagplaats wordt getransformeerd naar een residentieel gebouw voor appartementen met loftgevoel. Dankzij de reconversie is Koffienatie een uniek staaltje architectuur midden in de stad. Toekomstige bewoners genieten van een royale lichtinval en een zicht op het groen binnenplein. Meer informatie kan u vinden op de projectpagina Koffienatie.

DELTA
Nieuwbouwproject Nieuwe Kade - Immpact - Wonen aan een groen binnengebied

Wonen aan een groen binnengebied

Eigentijds wonen vlak bij Park Spoor Noord en ’t Eilandje. De 56 wooneenheden van Delta bestaan uit verschillende woontypes met of zonder tuin: doorzonappartementen, stapelwoningen, … Dankzij het gezellige leefterras, de ondergrondse parking en het doordacht wooncomfort is alles voorzien voor comfortabel leven in de stad. Project Delta voorziet een rustig ligging aan een groen binnengebied én toch alle hotspots van Antwerpen binnen handbereik. Meer informatie kan u vinden op de projectpagina Delta.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement haalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief