Vraag meer informatie aan Volg uw werf

Op zoek naar een slim evenwicht tussen het bruisende stadsleven en een warm thuisgevoel?  De ombouw van een pakhuis naar appartementen met loftgevoel zorgt voor een unieke woonbeleving. De Koffienatie biedt ruimte aan 35 kwaliteitsappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Dankzij haar ligging op een aangeplant binnenplein geniet u elke dag van rust. Puur wonen in een volledig vernieuwde stadswijk.

2- en 3-slaapkamerappartementen te koop. Prijzen vanaf € 219.500.
(exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

KOFFIENATIE
Nieuwbouwproject Koffienatie - Antwerpen - Rijk aan karakter en geschiedenis

Rijk aan karakter en geschiedenis

Het verhaal van de Koffienatie kent een rijke geschiedenis. Het pakhuis dat midden op de site van Nieuwe Kade staat, werd oorspronkelijk gebouwd door architect Léon Stynen. Op deze locatie werden koffiestalen getest op hun kwaliteit, waarbij na goedkeuring de beste producten verscheept werden. De opslagruimtes van dit bedrijf krijgen een stijlvolle transformatie naar ruime appartementen. Door de strakke ritmering ontstaat een ontwerp dat herleid is tot de essentie.

Nieuwbouwproject Koffienatie - Antwerpen - Ruimtelijk wooncomfort

Ruimtelijk wooncomfort

Wie hier woont, merkt meteen de royale lichtinval en bewegingsruimte. De zichtbare kolom-balkenstructuur blijft bewaard en versterkt het loftgevoel. Alle appartementen worden bovendien voorzien van inpandige terrassen. Voor het beste uitzicht kiest u de hoogste verdieping. De penthouses op de vierde verdieping hebben een centrale patio met trap naar eigen riant dakterras.

Nieuwbouwproject Koffienatie - Antwerpen - Vlakbij de hotspots van ‘t Stad

Vlakbij de hotspots van ‘t Stad

Het woonproject bevindt zich vlakbij Park Spoor Noord, de groene long van de stad. Op wandelafstand ligt ‘t Eilandje, een karaktervolle stadswijk bij de haven met exuberante historiek. Hier kan u ook het befaamde MAS bezoeken naast de jachthaven. De bewoners kunnen er genieten van een waaier aan activiteiten binnen kunst, cultuur en sport. De geplande stadsontwikkeling zal nog een extra boost geven aan deze leefplek.

Ecowijk gericht op de toekomst

De stadsontwikkeling opent vele perspectieven, letterlijk en figuurlijk. Dankzij de heraanleg van het verbindingskanaal wordt water terug in dit stadsgedeelte gebracht. De bomenrijen langs het woonerf versterken bovendien de natuurlijke omgeving. Een aangename recreatieplek voor jong en oud, met gezellige pontons en groene speelpleintjes. De toekomst is hier al thuis. Met de nieuwste technologie wordt een energie- en milieuvriendelijke wijk uitgebouwd.

Vlot de stad in en uit

Rustig wonen … én aangesloten op het bruisende stadsleven. Met het openbaar vervoer, de Groene Singel en de aanleg van een fietsbrug ontvouwt de mobiliteit zich op maat van de moderne stadsmens. Deze vlotte verbindingen brengen u op enkele minuten naar E19 en A12. Het ruim ondergronds parkeerterrein houdt de leefruimte trouwens autovrij en gezellig. Uw wagen vindt hier zijn veilige thuishaven.

NIEUWE KADE
Nieuwbouwproject Koffienatie - Antwerpen - Wonen langs de kade

Wonen langs de kade

Het project Nieuwe Kade maakt deel uit van een prestigieus totaalconcept aan de IJzerlaan. Een gestileerd gebouw wordt ingeplant langs een groene kanaaloever. Via dit gebouw op de heraangelegde IJzerlaan hebt u een prachtig zicht op het water. Meer informatie kan u vinden op de pagina Nieuwe Kade .

DELTA

Wonen aan een groen binnengebied

Eigentijds wonen vlak bij Park Spoor Noord en ’t Eilandje. De 56 wooneenheden van Delta bestaan uit verschillende woontypes met of zonder tuin: doorzonappartementen, stapelwoningen, … Dankzij het gezellige leefterras, de ondergrondse parking en het doordacht wooncomfort is alles voorzien voor comfortabel leven in de stad. Project Delta voorziet een rustig ligging aan een groen binnengebied én toch alle hotspots van Antwerpen binnen handbereik. Meer informatie kan u vinden op de projectpagina Delta.

Ontdek de visie van de architect

POLO ARCHITECTS

Stijlvolle architectuur met eerbied voor de historiek van het pand. Om de troeven van dit gebouw optimaal te benutten, koos de architect voor een slimme reconversie. Dankzij de grote raampartijen wordt er een maximale lichtinval gerealiseerd en verkrijgen de ruimtes een loftgevoel. Door deze wijde glazen ruiten krijgt het gebouw een zeer lichte en moderne uitstraling.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement haalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief