In een rustige woonwijk in de rand van Brussel ontwikkelt Immpact een gloednieuw project. Met een prachtige weide in de achtertuin en het bruisende stadsleven aan de voordeur is dit een absoluut topproject dat zeker het ontdekken waard is.

  • 2- en 3 slaapkamerappartementen beschikbaar vanaf €313.500 (excl. kosten)
Troeven van High Park
Nieuwbouwproject High Park - Sint-Agatha-Berchem - Groene omgeving

Groene omgeving

Het project is gelegen aan de rand van het Hoogveld, een prachtig glooiende weide te midden van het rustige Sint-Agatha-Berchem. Even verder kan je verdwalen in het Wilderbos of op ontdekking in natuurgebied Scheutbospark. Ideaal om te relaxen na een drukke werkdag of voor een gezellige picknick.

Nieuwbouwproject High Park - Sint-Agatha-Berchem - Een oase van rust binnen de Brusselse Ring

Een oase van rust binnen de Brusselse Ring

Hoewel je je hier tussen de koeien en de velden op het platteland waant, is het project uitstekend gelegen. Highpark is gelegen op een boogscheut van het centrum van Brussel, net op de grens met Sint-Jans-Molenbeek en Sint-Agatha-Berchem. Openbaar vervoer stopt op 200 meter van je deur. De Brusselse ring ligt op slechts 2,5 kilometer. In een straal van 1 km vind je scholen, winkels, sportaccommodatie enz. Je hoeft dus geen tijd te verspillen aan eindeloos aanschuiven in de file.

Nieuwbouwproject High Park - Sint-Agatha-Berchem - Ontwerp

Ontwerp

High Park is zo ontworpen dat ieder appartement maximaal kan genieten van het groene uitzicht op het Hoogveld. Dankzij het trapsgewijze ontwerp blijft het open gevoel op iedere verdieping gegarandeerd. Bovendien wordt het hele project voorzien van maar liefst 1700 m² groendaken. Naast het ecologische voordeel zorgt dit voor een extra groen uitzicht vanop de terrassen. Het project bestaat uit 2 gebouwen waartussen een ruime doorgang voorzien is naar het achterliggende groene gebied. Hier bevindt zich tevens de inrit naar de ondergrondse parkeergarage en parkeerplaatsen voor bezoekers.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief