NU INSTAPKLAAR - DIRECT BEWOONBAAR - DUS METEEN RENDEMENT

De instapklare appartementen van Residentie Fenix zijn stijlvol afgewerkt en bieden een weids uitzicht over de stadsomgeving van Evere. Naast de functionele indeling met een aangename lichtinval geniet dit project ook van een strategische ligging. Internationale bedrijven en instellingen, waaronder de Europese Commissie en de NAVO, vinden hier hun thuisbasis. Ideaal voor uw woon-werkverkeer. Zo bent u elke dag dichtbij de bron van Europa. De wooneenheden van Fenix zijn geschikt voor families en ondernemers, want het aanbod bestaat uit een mix van appartementen. Wordt u een fiere Brusseleir?

Fenix in Evere (Brussel) stelt verschillende nieuwbouw appartementen te koop:

  • Studio en 3-slaapkamerappartementen beschikbaar;
  • Prijzen vanaf € 299.500;
  • Exclusief BTW, registratie- en notariskosten.

*** Koop rechtstreeks van de eigenaar en de aannemer.

Troeven van Fenix
Nieuwbouwproject Fenix - Evere - Thuis in de stad

Thuis in de stad

Dit woonproject is gelegen tussen de bruisende metropool en de residentiële gemeentes. De gemeente Evere maakt immers deel uit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Deze appartementen zijn gesitueerd in een rustige woonwijk vlakbij de NAVO en alle voorzieningen. Door de centrale ligging geniet u van een panoramisch zicht over de stad. Een fraai uitzicht, met het groene karakter van de nieuwe parken.

Compleet Wooncomfort

Fenix combineert een lichte stilering met doordacht comfort op een tijdloze manier. In dit mooie woonproject is bovendien alles al afgewerkt. De badkamer en de keuken zijn volledig nieuw geïnstalleerd. Uw leefruimtes kregen mooie parketvloeren voor een warm gevoel. Zo ligt de focus op kwalitatief wonen tijdens elk seizoen.

Nieuwbouwproject Fenix - Evere - Internationale verankering

Internationale verankering

Door haar strategische ligging oefent Evere een grote aantrekkingskracht uit op instellingen en organisaties zoals de Europese Commissie. Het NAVO hoofdkwartier is sinds 1967 een grote bron van werkgelegenheid in de regio. Verscheidene internationale topfirma’s o.a. filmdistributie hebben zich hier gevestigd. De Europese school vindt hier haar logische situering. Ook de VUB, UZ Brussel en de Proximus ICT Academy liggen niet veraf. De korte afstand tot diverse bedrijven snijdt in het dagelijks woon-werkverkeer en verhoogt de levenskwaliteit. Deze factoren maken Fenix als belegging een gegarandeerd verhuursucces.

Nieuwbouwproject Fenix - Evere - Overal dichtbij, Auto bij de hand

Overal dichtbij, Auto bij de hand

Mobiliteit is een belangrijke aspect bij de keuze voor uw thuis. Zeker als u Brussel wil bereiken. Het is dan ideaal om te wonen in een van de rustigere gemeentes én toch in direct contact te staan met de hoofdstad van Europa. Evere vervult dit verlangen. Buslijnen zijn verspreid over de gemeente en 3 stations brengen u ter bestemming. Het openbaar vervoer is duidelijk goed voorzien en dankzij de ondergrondse parking heeft u de wagen altijd bij de hand.

Nieuwbouwproject Fenix - Evere - Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

U wilt de zekerheid dat uw investering altijd goed rendeert? Geen probleem, dankzij Innclusive. Deze verhuurdienst staat exclusief ten dienste van Immpact-investeerders in Brussel en Antwerpen. We verhuren uw investering op een vlotte en zorgeloze manier met een maximum aan rendement. Zonder moeite, zonder administratieve rompslomp. Het enige wat u hoeft te doen is investeren.

IN DE BUURT
Nieuwbouwproject Fenix - Evere - Gastendelle - Evere

Gastendelle - Evere

Nieuwbouwproject Gastendelle is gelegen in Evere en bestaat uit 19 ruime, lichte woonunits met een functionele indeling. De kleinschaligheid zorgt voor een gezellige thuisomgeving. Alle appartementen beschikken over zuid georiënteerde balkons of terrassen. Ze bieden een mooi uitzicht op de groene achtertuin. Ontdek alles over Gastendelle!

Nieuwbouwproject Fenix - Evere - Montoyer - Brussel

Montoyer - Brussel

Dit nieuwbouwproject heeft een perfecte ligging tegenover het parlement. De stijlvolle nieuwbouwappartementen zijn functioneel ingericht en bieden u doordacht wooncomfort. Hier kunt u elke dag opnieuw thuiskomen in een gezellige omgeving. Ontdek alles over Montoyer!

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief