RIANTE DUPLEX PENTHOUSE MET UNIEK VERZICHT

Tussen het bruisende Eilandje en het rustige Park Spoor Noord bevindt zich residentie Lichttoren. Hier op de 20ste verdieping van het gebouw waant u zich “the king of the building”. Van zodra u de penthouse betreedt valt onmiddellijk het unieke uitzicht over de stad Antwerpen op. Dit dankzij de imposante ramen die zich uitstrekken van vloer tot plafond en dit over de volledige 2 verdiepingen (!). Op de benedenverdieping gaat de aandacht uit naar het creëren van een open gevoel. Zo wordt u vanuit uw ruime living uitgenodigd naar de prachtige open keuken die voorzien is van alle comfort. Zowel via de keuken als via de living heeft u toegang tot een groot terras waardoor u op ieder moment van de dag van de zon kunt genieten. Op de benedenverdieping is ook een gastentoilet voorzien.

Boven hebben we een bureau- of leesruimte, mooi ingerichte bad- en douchekamer, apart toilet, veel opbergruimte en ingemaakte kasten. Als kers op de taart zijn er 2 slaapkamers voorzien waarin u elke dag ontwaakt met het mooiste zicht van Antwerpen!

Deze unieke penthouse is volledig ingericht en onmiddellijk beschikbaar

 

Wij informeren u graag. 

 

 

IN DE BUURT
Nieuwbouwproject De Lichttoren - Antwerpen - Zuiderkaai - Antwerpen

Zuiderkaai - Antwerpen

Door zijn beperkte omvang mag Zuiderkaai beschouwd worden als een van de aantrekkelijkste vastgoedprojecten op Antwerpen-Zuid. Het pand telt 22 prestigieuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, uitzonderlijk veel licht en ruimte en een hoge afwerkingsgraad. Ontdek alles over Zuiderkaai.

Nieuwbouwproject De Lichttoren - Antwerpen - Doktoren - Antwerpen

Doktoren - Antwerpen

Deze woontoren op ’t Eilandje is perfect gelegen. Rustzoekers kunnen gezellig vertoeven aan het water en stadsmensen kunnen een terrasje doen in de stad. En dan hebben we het nog niet over de vele trekpleisters in de buurt. Ontdek alles over Doktoren!

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief