Charon II

Update: Wegens het grote enthousiasme en de snelle verkoop van Charon Fase I lanceren wij trots de tweede fase! Grijp uw kans en word ook eigenaar van een van deze prachtige nieuwbouwappartementen.

 

In Charon geniet u in alle rust en comfort van een autoluwe groene wijk. Lier heeft echt alles wat een stad moet hebben. Een prachtige ligging aan de samenvloeiing van de kleine en grote Nete. Een bruisende, pittoreske binnenstad. En vooral véél groen. In onze nieuwbouwappartementen woont u in harmonie met deze mooie omgeving. Een charmante thuiskomst, elke dag opnieuw.

Charon I: 2-slaapkamerappartementen te koop. Prijzen vanaf €182.900.
Charon II: 2-slaapkamerappartementen te koop. Prijzen vanaf €169.500.
(exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

Troeven van Charon
Nieuwbouwproject Charon - Lier - Charmant Lier

Charmant Lier

Lier kent een rijke historiek, kroongetuige hiervan zijn het 13de eeuwse Begijnhof en het Belfort, beide Unesco Werelderfgoed. Ook de Sint-Gummaruskerk en de beroemde Zimmertoren dragen bij tot het uniek karakter van de binnenstad. De Grote Markt is nu nog gezelliger door de heraanleg als autovrije zone. Lier is een bourgondisch stadje met een bruisend uitgaansleven en heerlijke streekproducten, zoals een ‘Sint-Gummarusbiertje’ of ‘de Liter van Pallieter’. U zal merken ‘Lierke Plezierke’ doet haar naam alle eer aan.

Nieuwbouwproject Charon - Lier - Centrale ligging

Centrale ligging

Charon ligt net binnen de stadsring, wat betekent dat u op een boogscheut van het stadscentrum woont maar ook vlug de stad uitrijdt. Het station ligt op 10 minuten wandelen. Aantrekkelijke winkelstraten, gezellige cafés, restaurants zijn vlot bereikbaar. De stad Lier is tevens centraal gelegen op het knooppunt Antwerpen, Mechelen en Herentals.

Nieuwbouwproject Charon - Lier - De prachtige natuur van het Palieterland

De prachtige natuur van het Palieterland

Het stadspark biedt een oase van rust in het centrum. U kan er heerlijk kuieren langs de vijver of genieten van een picknick op het grasveld. Net buiten het centrum ligt de Netevallei, een prachtig stukje natuur met verscholen kasteeldomeinen, oude herenhoeven en ongerepte bossen. Daarbovenop verschaft de ongerepte Lierse polder prachtige vergezichten over de Grote Nete. Wonen aan de poort der Kempen zal u niet onberoerd laten!

Nieuwbouwproject Charon - Lier - Rustig woonhof

Rustig woonhof

Charon biedt u de buitenkans om te wonen in het groen én dichtbij het charmante centrum van Lier. Op de uitgestrekte Charon-site worden appartementen harmonieus ingebed in een fraaie groene leefomgeving. Hier heeft u nooit last van doorgaand verkeer. Uw eigen auto parkeert u veilig ondergronds. Heerlijk gemakkelijk met alle nodige voorzieningen op een steenworp.

Nieuwbouwproject Charon - Lier - Sport en ontspanning

Sport en ontspanning

Lier is omringd door uitstekende fiets- en wandelgebieden langs de meanderende Grote en Kleine Nete. De natuur krijgt hier alle ruimte, want Lier is voor zo’n 70% onbebouwd. Bewoners genieten van het unieke landschap tijdens het kanoën, kajakken of op een rondvaart in een oude palingschuit op de binnennete. Ook peddelsurfen, minigolven of met de kinderen naar het waterparadijs Waterperels behoren tot de mogelijkheden. In Lier is een ontspannen vakantiegevoel nooit veraf.

Ontdek de visie van de architect

De Architecten

Thuiskomen in een veelzijdig hedendaags woonconcept. De ritmische herhaling van hoge raampartijen en inspringende terrassen complementeren de strakke hedendaagse bouwstijl. Om energiezuinig te leven koos de architect voor duurzame materialen en opvang van regenwater. Deze moderne en lichte appartementen vormen een voordelig woonconcept in harmonie met de mooie omgeving.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief