Nabij het Boekenbergpark in Deurne-Zuid biedt Residentie Arc 100 moderne 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen met een mooi zicht op eigen parktuin. Ruime leefterrassen en een ondergrondse parking vergroten uw wooncomfort.

U profiteert voluit van haar strategische ligging vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer én de snelverbinding met het Antwerpse centrum. Arc ligt op fietsafstand van enkele mooie parken met een zwemvijver, een openluchttheater, kastelen en speelzones. Deurne is namelijk het groenste district van Antwerpen en verwent u voluit met een gevarieerd en wervelend aanbod cultuur en sportactiviteiten. Arc: een markant woonproject!

1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen te koop. Prijzen vanaf € 139.500
(exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

Troeven van Arc
Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Absoluut wooncomfort

Absoluut wooncomfort

Onze architecten ontworpen uw appartement voor maximaal wooncomfort. De grote ramen laten u genieten van een royale lichtinval. Voor extra zon neemt u plaats aan tafel op het leefterras. De achterzijde van het gebouw geeft een uitzicht over de gemeenschappelijke tuin, begrensd met hoge bomen. Bovendien heeft u keuze tussen de woonkamer ofwel de slaapkamer die uitzicht biedt op deze groen thuisomgeving.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Aantrekkelijke ligging in Deurne

Aantrekkelijke ligging in Deurne

Dit project is gelegen tussen de bruisende metropool en de rustigere buitenwijken. In district Deurne geniet u van alle voordelen van de Antwerpse grootstad (slechts 4 km): alle faciliteiten, openbaar vervoer, cultuur en tewerkstelling. Voor dagelijkse benodigdheden kan u terecht in de buurtwinkels van de Herentalsebaan om de hoek. Voor een uitgebreid aanbod grote merken, volgt u de Dascottelei naar buurgemeente Wijnegem met het Shopping Center.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Al de rest is park(tuin)

Al de rest is park(tuin)

Deurne is met voorsprong het groenste district van Antwerpen. In het kleinschalige Boekenberg geniet u tijdens de zomer van een unieke ecozwemvijver, privaat ingesloten door bomenrijen. In de winter laten de "ijsberen" u herbronnen tegen vriestemperaturen. Te Boelaerpark organiseert interessante activiteiten en het Park Groot Schijn pleziert groot en klein met sport en spel. Het Antwerpse park der parken, het Rivierenhof, nodigt uit om te ravotten op de pleinen. Bovendien bent u hier te gast in het openluchttheater of op de kinderboerderij.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Altijd mobiel, overal dichtbij

Altijd mobiel, overal dichtbij

De Dascottelei staat garant voor mobiliteit. 7 bus- en tramverbindingen liggen op wandelafstand en brengen u tegen hoge frequentie overal in Antwerpen. Tram 4 rijdt naar de Groenplaats, sneltram 8 en tram 24 naar het Astridplein. Station Berchem voorziet in uw behoeftes voor langere verplaatsingen. De wagen houdt u altijd bij de hand, vlot beschikbaar in de parking.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Ambitieus ontwerp

Ambitieus ontwerp

Arc ontleent haar naam uit het Franse begrip voor "boog", een directe verwijzing naar de vorm van het gebouw. Die volgt naadloos de curve van de Dascottelei. Deze vorm heeft weliswaar geeft effect op de woonruimtes die een normale rechthoekige vorm volgen. Vanop de ruime leefterrassen hebben de bewoners zicht op de mooie parktuin met wadivijver.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Authentiek én atypisch leven

Authentiek én atypisch leven

De boog kan niet altijd gespannen staan. Vrijetijdsbeleving is zeer gevarieerd in Deurne, met toffe cafés en restaurants allerhande. De eigen luchthaven geeft kleur aan het district nabij de kunstacademie, waar de vliegtuigen landen en opstijgen. Doorheen het district pronken boeiende musea en fantasierijke kastelen zoals het Gallifort, Te Couwelaar of het Rivierenhof. Deze 130 hectare groen is trouwens de ideale recreatieplek voor atypische sporters: boogschieten, baseball, minigolf, vissen, enz. Uw parkwandeling krijgt ook extra smaak met de lekkere ijsjes uit de nabijgelegen ijssalons.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Antwerpse stadsontwikkeling

Antwerpse stadsontwikkeling

In het recente verleden werd de buurt heraangelegd met nieuwe straten en tramlijnen. Deze aanpassingen brachten extra leefkwaliteit en een veiliger verkeer. De groene omgeving kreeg ook zorg en aandacht. Park Groot Schijn is nu een plezier voor jong en oud met sterke sportactiviteiten voor elk wat wils. Atletiekpiste, voetbalplein en de korfbalvelden zijn verbeterd. De volkstuinen en het speelbos vervolmaken dit park tot een extra aantrekkelijke recreatieplek. Deze buurt gaat een nieuwe toekomst tegemoet.

Ontdek de visie van de architect

Louis Caron Architecten

Een stijlvol ontwerp dat mooi aansluit bij de klassieke buurtarchitectuur. Om de troeven van deze locatie optimaal te benutten, koos de architect voor terrassen in een boogvorm. Zo volgt het gebouw naadloos de vorm van de straat. De voorgevel kreeg een trendy afwerking met witte beton en aluminium ramen. De tussenwanden op de leefterrassen zijn afwisselend in mat glas of houten wand. Zij bezorgen het gebouw een warme, levende toets. Door de combinatie van witte beton, grote ramen en houtpanelen kan Arc een sterke identiteit neerzetten met een frisse uitstraling.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed.

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement uithaalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief