Vraag meer informatie aan Volg uw werf

Nabij het Boekenbergpark in Deurne-Zuid biedt Residentie Arc 100 moderne 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen met een mooi zicht op een groene achtertuin, inclusief wadi. Ruime leefterrassen, een groen binnengebied en een ondergrondse parking vergroten uw wooncomfort.

U profiteert voluit van haar strategische ligging vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer én de snelverbinding met Antwerpse centrum. Arc ligt op fietsafstand van enkele mooie parken met een zwemvijver, een openluchttheater, kastelen en speelzones. Deurne is namelijk het groenste district van Antwerpen en verwent u voluit met een gevarieerd en wervelend aanbod cultuur en sportactiviteiten. Arc: een markant woonproject!

1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen te koop. Prijzen vanaf € 119.500.
(exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

Troeven van Arc
Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Absoluut wooncomfort

Absoluut wooncomfort

Onze architecten ontworpen een slimme indeling van uw appartement voor een maximaal wooncomfort. De grote ramen laten u genieten van een royale lichtinval. Voor extra zon neemt u plaats aan tafel op het leefterras. Aan de achterzijde van het gebouw beleeft u een rustgevend uitzicht over de gemeenschappelijke tuin, die grenst aan torenhoge bomen. Bovendien kan u dankzij de dubbele oriëntatie zelf kiezen of de woon/slaapkamer uitkijkt op deze tuin. Ten slotte krijgen onze ruime appartementen een mooie afwerking volgens moderne normen. Met haar Apollonisch karakter in een groen decor wil Arc uw aangename thuisomgeving worden.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Aantrekkelijke ligging

Aantrekkelijke ligging

Dit project is gelegen tussen de bruisende metropool en de rustigere buitenwijken. Als district geniet u van alle voordelen van de Antwerpse grootstad (slechts 4 km): alle faciliteiten, openbaar vervoer, cultuur en tewerkstelling. Voor dagelijkse benodigdheden kan u terecht in de buurtwinkels van de Herentalsebaan achter de hoek. Voor een uitgebreid aanbod grote merken, volgt u de Dascottelei naar buurgemeente Wijnegem met het Shopping Center. Op deze weg treft u ook het omvangrijke Rivierenhof. Deurne is rijk aan diverse troeven én vooral de weelde aan parken is opmerkelijk.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Almachtige bossen

Almachtige bossen

Deurne is met voorsprong het groenste district van Antwerpen. In het kleinschalige Boekenberg geniet u tijdens de zomer van een unieke ecozwemvijver, privaat ingesloten door bomenrijen. In de winter laten de ijsberen u herbronnen tegen vriestemperaturen. Te Boelaerpark organiseert interessante activiteiten en het Park Groot Schijn pleziert groot en klein met sport en spel. Het Antwerpse park der parken, het Rivierenhof, nodigt uit om te ravotten op de pleinen. Bovendien bent u hier te gast in het openluchttheater of op de kinderboerderij.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Altijd mobiel, overal dichtbij

Altijd mobiel, overal dichtbij

De Dascottelei staat garant voor mobiliteit in een uiterst modern kader. 7 bus en tramverbindingen liggen op wandelafstand en brengen u tegen hoge frequentie overal in Antwerpen. Tram 4 rijdt naar de Groenplaats, sneltram 8 en tram 24 naar het Astridplein. Andere bestemmingen in België liggen binnen handbereik dankzij station Berchem. Voor verplaatsing met uw wagen kan u rekenen op E313-E34, E19, R1 en R11. De ondergrondse parking beschermt trouwens uw wagen tegen het weer.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Ambitieus ontwerp met parktuin

Ambitieus ontwerp met parktuin

Arc ontleent haar naam uit het Franse begrip, Arc, oftewel boog, een directe verwijzing naar de vorm van het gebouw. Deze vernuftige oplossing toont de ambitie naar kwalitatief wonen. Daarnaast associeert Arc ook met de Architectuur als kunstvorm. In de benaming leeft ook Arcadia, het Romeinse idee van een plek vol bloemen, fruit, bossen en een eeuwige zomer. Deze wereld past dan ook perfect bij Deurne. Met Arc kiest u voor 4 nabijgelegen parken én een mooie parktuin met wadivijver.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Authentiek én atypisch leven

Authentiek én atypisch leven

De boog kan niet altijd gespannen staan. Als uitgaansplek heeft Deurne haar plaatsje veroverd met toffe cafés en restaurants. De liefhebbers van het betere vliegwerk kunnen tafelen in het luchthavenrestaurant, terwijl de vliegtuigen landen en opstijgen. Het luchtvaartmuseum Stampe & Vertongen ligt naast de deur. Andere boeiende musea en fantasierijke kastelen zoals het Gallifort, Te Couwelaar of het Rivierenhof zijn niet veraf. Hier herkent u Antwerpse glorie en authenticiteit. Deze 130 hectare groen is trouwens de ideale recreatieplek voor atypische sporters: boogschieten, baseball, minigolf, vissen, enz. Uw natuurwandeling krijgt ook extra smaak met de lekkere ijsjes uit de nabijgelegen ijssalons.

Nieuwbouwproject Arc - Deurne - Antwerpse stadsontwikkeling

Antwerpse stadsontwikkeling

In het recent verleden werd de buurt heraangelegd met nieuwe autowegen en tramlijnen. Deze aanpassingen brachten extra leefkwaliteit en een veiliger verkeer. De relatie mens en natuur kreeg ook aandacht. Park Groot Schijn is nu een plezier voor jong en oud met sterke sportactiviteiten voor elk wat wils. Haar atletiekpiste spant de kroon, en de voetbal- en korfbalvelden zijn ook verbeterd. De volkstuinen en het speelbos vervolmaken dit park tot een extra aantrekkelijke recreatieplek.De stadsontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat deze buurt een moderne toekomst tegemoet gaat.

Ontdek de visie van de architect

Louis Caron Architecten

Een stijlvol ontwerp dat mooi aansluit bij de klassieke buurtarchitectuur. Om de troeven van deze locatie optimaal te benutten, koos de architect voor terrassen in een boogvorm. Dankzij deze invulling volgt het gebouw naadloos de rijrichting van de voetpaden en rijbaan. Deze bouwvorm is bijzonder, want voor het wooncomfort zijn de appartementen in rechthoeken gebouwd, met enkel rechte lijnen. Zo kunnen de inwoners eenvoudig hun leefruimtes inrichten. De voorgevel met leefterrassen kreeg een trendy afwerking met witte beton en aluminium ramen. De tussenwanden houden het privékarakter gevrijwaard. Deze scheidingmuren zijn afwisselend mat glas of houten wand. Zij bezorgen het gebouw een warme, levende toets. Door de combinatie van de witte beton, de grote glanzende ramen en de warme houtpanelen kan Arc een sterke identiteit neerzetten met een frisse uitstraling.

Terug naar het overzicht

Ga voor méér rendement. Investeer in vastgoed

Haal ook een toprendement in de toekomst. Uitstekend gelegen vastgoed is altijd een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement haalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief