Vastgoed Brussel

De Immpact-projecten in Brussel al gezien? Vlakbij de NAVO, in de Europese wijk, in de groene rand, vaak op wandelafstand van het centrum, en nooit ver weg van de belangrijke invalswegen … Ideaal voor ambitieuze en veeleisende professionals of jonge gezinnen.

Want meer en meer mensen willen in of rond Brussel wonen. Dicht tegen de vele bedrijven en internationale instellingen. Dat is vandaag zo en dat zal ook in de toekomst zo blijven.

U kunt dus vandaag investeren in een buurt waar iedereen binnenkort wil wonen. Gegarandeerd rendement voor uw spaargeld dus.


Vastgoed in Brussel - Immpact


Altijd een goede investering

Investeren in Brussels vastgoed is voor iedereen haalbaar. Er zijn reeds appartementen vanaf €119.500. En u vindt er altijd een goede huurder voor.

1, 2 of 3 slaapkamers? Aan u de keuze. Ook de afwerking van de appartementen kunt u grotendeels zelf kiezen.

Mail ons voor meer info

Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

U wilt de zekerheid dat uw investering altijd goed rendeert? Geen probleem, dankzij Innclusive. Deze verhuurdienst staat exclusief ten dienste van Immpact-investeerders in Brussel en Antwerpen.

We verhuren uw investering op een vlotte en zorgeloze manier met een maximum aan rendement. Zonder moeite, zonder administratieve rompslomp. Het enige wat u hoeft te doen is investeren.

Innclusive

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief